Datum : 21 februari 2025 Einddatum : 23 februari 2025

Beleef een onvergetelijke nacht met de dynamische drum and bass duo Freaks & Geeks, die op 21, 22 en 23 Februari bij ons komen optreden. Afkomstig uit de underground elektronische muziekscene, combineren deze getalenteerde DJ’s en producers moeiteloos elementen van drum and bass, jungle en dubstep tot een intense en aanstekelijke muzikale ervaring.

Freaks & Geeks staan bekend om hun grensverleggende aanpak en innovatieve producties. Hun muziek kenmerkt zich door complexe drumritmes, zware baslijnen en spookachtige melodieën die je naar een andere dimensie brengen. Met een passie voor high-energy live optredens hebben ze snel naam gemaakt en worden ze ondersteund door de grootste namen in de drum and bass-wereld.

Laat je meeslepen door hun energieke show en geniet van een avond vol opwindende beats en meeslepende muziek. Of je nu een fan bent van drum and bass of gewoon op zoek bent naar een geweldige nacht uit, dit is een evenement dat je niet wilt missen.

Mis het niet! Zorg ervoor dat je erbij bent en ervaar de opwindende sound van Freaks & Geeks live.

Koop jouw parkeerkaart online!
Geen zin om onnodig lang te wachten bij een betaalautomaat voor of na het event? Koop dan vooraf online je uitrijkaart via onze ParkWebshop.

TERUG NAAR OVERZICHT