Datum : 22 maart 2025 Einddatum : 22 maart 2025 Meer informatie

The Rock Orchestra by Candlelight

Een collectief van klassieke muzikanten, The Rock Orchestra by Candlelight, blaast een prachtig donkere energie in legendarische Rock- en Metal-nummers. Geheel omgeven door een zee van kaarsen, wisselen skeletachtige spelers met stras versierde maskers moeiteloos tussen sublieme melodieën en krachtige geluidsmuren. Scheefstaande, slingerende torens, zwevende lantaarns en gigantische headbangende poppen vormen het decor voor een buitenaardse muzikale ervaring.

Na het publiek in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten te hebben betoverd, staat The Rock Orchestra by Candlelight klaar om Europa opnieuw te veroveren. Bereid je voor op een betoverend spektakel van 90 minuten, waarin iconische Rock- en Metal-anthems worden doordrenkt met een prachtig donkere energie.

The Rock Orchestra is een wisselend collectief van klassieke muzikanten, met enkele van de beste instrumentalisten en vocalisten ter wereld. In een etherisch, met kaarslicht verlicht optreden brengen ze moeiteloos betoverende melodieën en krachtige muren van vervormd geluid. Beleef de onverwachte samensmelting van klassieke muziek en Metal.

Ze spelen muziek van legendarische bands zoals:

Metallica, AC/DC, Rolling Stones, Rage Against The Machine, My Chemical Romance, Linkin Park, SOAD, Guns N’ Roses, Evanescence, Papa Roach, The Cranberries en meer!

Koop jouw parkeerkaart online!
Geen zin om onnodig lang te wachten bij een betaalautomaat voor of na het event? Koop dan vooraf online je uitrijkaart via onze ParkWebshop.

Terug naar overzicht