Contact

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik MECC Maastricht?

MECC Maastricht ligt op slechts 5 minuten loopafstand van station Maastricht-Randwyck en op een steenworp afstand station Maastricht-centraal. Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid van parkeren van onze venue.

Wat zijn de openingstijden van MECC Maastricht?

Wanneer er geen evenementen plaatsvinden zijn de openingstijden van 08.00 tot 17.00 uur. De Kantoren (aan de Duboisdomein 5a) zijn geopend van 08.00 uur tot 18.30 uur.

Wat zijn de voorzieningen voor minde validen / rolstoel gebruikers?

MECC Maastricht is prima toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers. De gangpaden zijn allemaal vlak en ruim opgezet. In het gebouw zijn liften en invalidentoiletten aanwezig. Begeleiding van rolstoelgebruikers heeft alleen gratis toegang als het gaat om een beurs georganiseerd door MECC Maastricht zelf.

Kan MECC Maastricht me helpen bij het vinden van een hotel?

MECC Hotel Services is je graag behulpzaam bij het vinden van een hotelaccommodatie. Klik hier voor meer informatie over al onze services of hier een greep uit het grote aanbod aan accommodaties in onze omgeving.

Beveiliging eigendommen

MECC Maastricht is niet aansprakelijk voor diefstal of beschadiging van uw eigendommen. Wij adviseren je om zelf toezicht te houden op je eigendommen. Bij verschillende evenementen is het mogelijk om een kluisje te huren.

Heb je een andere vraag? Of een tip of opmerking?


  Nieuwsbrieven

  Volg ons via onze nieuwsbrieven.
   Adres
   Hallencomplex

   MECC Maastricht (hoofdingang – Parking P4)

   Navigatie: Gaetano Martinolaan aanhouden
   6229 GV Maastricht
   +31 (0)43 38 38 383

    

   Adres
   Kantoren

   Duboisdomein 5a
   6229 GT Maastricht
   +31 (0)43 38 38 383

   Social Media

   Gevonden voorwerpen