TOGETHER WE CAN

Date: 30 January 2022

Publieksevenement

Een event waar vrouwen zich inzetten voor vrouwen! Een event dat bestaat uit een gezamenlijke work-out, voor ieder (!) sportlevel verantwoord én COVID-proof. Alle opbrengsten zullen naar de Vrouwenopvang te Maastricht gaan.

Vrouwen uit deze Vrouwenopvang zijn hier ondergebracht, nadat ze uit situaties zijn gehaald zoals o.a. mensenhandel, huiselijk geweld of prostitutie. Op het moment dat deze vrouwen na hun tijd in de Vrouwenopvang een eigen woning krijgen, zal er van alle winst uit dit event, cadeaubonnen beschikbaar zijn om de nodige inventaris aan te schaffen. Het event zal op COVID-afstand plaatsvinden. Op meer dan de gebruikelijke afstand zullen 150 vrouwen gelijktijdig de work-out kunnen volgen. Voorafgaand aan het event zal het aanmelden die dag gebeuren op afstand en in tijdsblokken.

Bij verkoop van meer dan 150 tickets zal er diezelfde dag een tweede work-out/event worden gegeven. Na de gezamenlijke work-out zullen alle deelneemsters worden verwend met gratis goodies, te danken aan al onze sponsoren. 

 

Email
info@mindsetmaastricht.nl

 

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht