Be smart - Back to Business!

We staan niet stil. We gaan vooruit en zijn klaar om jou weer te verwelkomen. En dat op een veilige en verantwoorde manier…BE SMART.

Wij hebben de ruimte en de flexibiliteit

We laten zien dat zakelijke ontmoetingen en anderhalve meter heel goed samengaan. Of het nu voor een klein vergaderarrangement is of voor een zakelijke bijeenkomst tot 250 personen, wij hebben de ruimte en de flexibiliteit. En met de upgrade en uitbreiding van ons gebouw voldoen wij nog beter aan de wensen van onze zakelijke klanten.

(Ben je met meer dan 50 personen, wij maken graag een offerte op maat. Neem contact op via eventservices@mecc.nl)

Vraag hier je vergaderarrangement aan. LET OP: dit is geen definitieve boeking!

4 uur vergaderarrangement 8 uur vergaderarrangement

Ontdek de ongekende mogelijkheden

Onze splinternieuwe en state-of-the-art vergaderzalen bieden voldoende capaciteit. En dan hebben we al rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM en ons veiligheidsprotocol. Maak kennis met onze zalen en ruimtes welke met anderhalve meter afstand nog steeds volop mogelijkheden bieden.

Bekijk de capaciteit per ruimte

Nieuwe strategie presenteren aan jouw personeel?

Ook dat kan! Wij bieden diverse grote ruimtes om dit op een verantwoorde wijze mogelijkheid te maken. Aansluitend heb je ook de mogelijkheid om in kleinere groepen een brainstorm of workshop te organiseren in onze break-out ruimtes.

Je voelt gewoon dat 't goed zit

Goed nieuws! Vanaf 26 juni 2021 zijn alle evenementen weer toegestaan. Er moet enkel rekening worden gehouden met de volgende voorwaarden:
- Bezoekers houden 1,5 meter afstand.
- In ruimtes waar mensen een vaste zitplaats hebben, geldt dat mensen geplaceerd moeten worden.
- Registratie en een checkgesprek blijven verplicht.
- In ruimtes waar mensen geen vaste plek hebben (doorstroomlocaties), geldt een maximale capaciteit van 1 bezoeker per 5m2. 

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van coronatoegangsbewijzen (negatieve PCR-test of bewijs van volledige vaccinatie), vervalt de verplichting van 1,5 meter en geldt de reguliere capaciteit. 

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

We helpen jou graag en denken met je mee over jouw zakelijk evenement. Voorafgaand overleggen wij graag alle wensen en lopen we de ruimtes en routing gezamenlijk na. Om de veiligheid en hygiëne te waarborgen, hanteren wij voor de capaciteit een richtlijn van 5m2 per zittende bezoeker en 10m2 per staande/lopende bezoeker. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via eventservices@mecc.nl.

 

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht