Be smart - Back to Business!

We staan niet stil. We gaan vooruit en zijn klaar om jou weer te verwelkomen. En dat op een veilige en verantwoorde manier…BE SMART.

Wij hebben de ruimte en de flexibiliteit

We laten zien dat zakelijke ontmoetingen en anderhalve meter heel goed samengaan. Of het nu voor een klein vergaderarrangement is of voor een zakelijke bijeenkomst tot 250 personen, wij hebben de ruimte en de flexibiliteit. En met de upgrade en uitbreiding van ons gebouw voldoen wij nog beter aan de wensen van onze zakelijke klanten.

(Ben je met meer dan 50 personen, wij maken graag een offerte op maat. Neem contact op via eventservices@mecc.nl)

Vraag hier je vergaderarrangement aan. LET OP: dit is geen definitieve boeking!

4 uur vergaderarrangement 8 uur vergaderarrangement

Ontdek de ongekende mogelijkheden

Onze splinternieuwe en state-of-the-art vergaderzalen bieden voldoende capaciteit. En dan hebben we al rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM en ons veiligheidsprotocol. Maak kennis met onze zalen en ruimtes welke met anderhalve meter afstand nog steeds volop mogelijkheden bieden.

Bekijk de capaciteit per ruimte

Nieuwe strategie presenteren aan jouw personeel?

Ook dat kan! Wij bieden diverse grote ruimtes om dit op een verantwoorde wijze mogelijkheid te maken. Aansluitend heb je ook de mogelijkheid om in kleinere groepen een brainstorm of workshop te organiseren in onze break-out ruimtes.

Je voelt gewoon dat 't goed zit

Goed nieuws! Vanaf 25 september 2021 mogen alle grote evenementen, festivals, feesten, beurzen, congressen, zakelijke evenementen en concerten georganiseerd worden gehouden, met de volgende voorwaarden:

Evenementen:

  • Bezoekers, standhouders, standbouwers, toeleveranciers van derden en organisatoren van alle evenementen, m.u.v. doorstroomlocaties, moeten de coronacheckapp laten zien om binnen te komen. Met de app kun je bewijzen dat je bent gevaccineerd of dat je recent bent genezen van corona. Anders moet je een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebben.
  • Bij meerdaagse evenementen moet het coronatoegangsbewijs elke dag worden gecontroleerd.
  • De uitvoering van een gezondheidscheck (triage) bij de deur.
  • Het gebruik van maximaal 75% van de volledige capaciteit bij beurzen en andere niet geplaceerde evenementen.
  • Bij geplaceerde evenementen, zoals congressen en theatervoorstellingen, kan de volledige capaciteit benut worden.
  • Geplaceerde evenementen hebben geen sluitingstijd.
  • Bij ongeplaceerde evenementen geld een verplichte sluitingstijd tussen 00.00 en 06.00.

Let op: beurzen zijn doorstroomlocaties, behalve als er workshops/lezingen en dergelijke worden gegeven, dan vallen deze onder evenementen. Hetzelfde geldt indien er bij een beurs een horecaterras aanwezig is of als er een borrel o.i.d. georganiseerd wordt, ook dan is het een evenement.

Meer info over COVID-19 & MECC Maastricht.

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

We helpen jou graag en denken met je mee over jouw zakelijk evenement. Voorafgaand overleggen wij graag alle wensen en lopen we de ruimtes en routing gezamenlijk na. Om de veiligheid en hygiëne te waarborgen, hanteren wij voor de capaciteit een richtlijn van 5m2 per zittende bezoeker en 10m2 per staande/lopende bezoeker. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via eventservices@mecc.nl.

 

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht