Be smart - Back to Business!

We staan niet stil. We gaan vooruit en zijn klaar om jou weer te verwelkomen. En dat op een veilige en verantwoorde manier…BE SMART.

Wij hebben de ruimte en de flexibiliteit

We laten zien dat zakelijke ontmoetingen en anderhalve meter heel goed samengaan. Of het nu voor een klein vergaderarrangement is of voor een zakelijke bijeenkomst tot 250 personen, wij hebben de ruimte en de flexibiliteit. En met de upgrade en uitbreiding van ons gebouw voldoen wij nog beter aan de wensen van onze zakelijke klanten.

(Ben je met meer dan 50 personen, wij maken graag een offerte op maat. Neem contact op via eventservices@mecc.nl)

Vraag hier je vergaderarrangement aan. LET OP: dit is geen definitieve boeking!

4 uur vergaderarrangement 8 uur vergaderarrangement

Ontdek de ongekende mogelijkheden

Onze splinternieuwe en state-of-the-art vergaderzalen bieden voldoende capaciteit. En dan hebben we al rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM en ons veiligheidsprotocol. Maak kennis met onze zalen en ruimtes welke met anderhalve meter afstand nog steeds volop mogelijkheden bieden.

Bekijk de capaciteit per ruimte

Nieuwe strategie presenteren aan jouw personeel?

Ook dat kan! Wij bieden diverse grote ruimtes om dit op een verantwoorde wijze mogelijkheid te maken. Aansluitend heb je ook de mogelijkheid om in kleinere groepen een brainstorm of workshop te organiseren in onze break-out ruimtes.

Je voelt gewoon dat 't goed zit

Als klant van MECC Maastricht weet je dat het goed zit. Dát voel je. Het vertrouwen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld, zeker nú. Wij maken zakelijke bijeenkomsten zo zelfvoorzienend mogelijk, denk bijvoorbeeld aan op voorhand uitgegeven lunchboxen. Ook in alle algemene ruimtes, waaronder de toiletblokken, zijn de noodzakelijke maatregelen getroffen en worden bezoekers er voortdurend op geattendeerd voldoende afstand te behouden. Zo is de routing duidelijk aangegeven en worden in alle gebruikte ruimtes en op diverse plekken in het gebouw handgelpompjes beschikbaar gesteld. Met meerdere ingangen en brede gangpaden kunnen bezoekersstromen ook goed geregeld worden.

Be Smart - Bekijk ons COVID-19 protocol

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

We helpen jou graag en denken met je mee over jouw zakelijk evenement. Voorafgaand overleggen wij graag alle wensen en lopen we de ruimtes en routing gezamenlijk na. Om de veiligheid en hygiëne te waarborgen, hanteren wij voor de capaciteit een richtlijn van 5m2 per zittende bezoeker en 10m2 per staande/lopende bezoeker. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via eventservices@mecc.nl.

 

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht