Be smart - Back in Business

Vanaf 26 januari 2022 zijn alle evenementen met een vaste zitplaats en doorstroomevenementen tussen 05.00 en 22.00 uur toegestaan. Dit betekent uiteraard ook dat er weer veel meer mogelijk is om fysiek te vergaderen. Wij zijn helemaal klaar om jou te verwelkomen in onze state-of-the-art vergaderzalen voor jouw zakelijke event. En dat op een veilige en verantwoorde manier…BE SMART.

Corona regels voor evenementen

Wij hebben de ruimte en de flexibiliteit

We mogen weer! We laten je graag zien dat zakelijke ontmoetingen en anderhalve meter heel goed samengaan. Of het nu voor een klein vergaderarrangement is of voor een zakelijke bijeenkomst tot 1.250 personen, wij hebben de ruimte en de flexibiliteit. En met de upgrade en uitbreiding van ons gebouw voldoen wij nog beter aan de wensen van onze zakelijke klanten.

(Ben je met meer dan 50 personen, wij maken graag een offerte op maat. Neem contact op via eventservices@mecc.nl)

Vraag hier je vergaderarrangement aan. LET OP: dit is geen definitieve boeking!

4 uur vergaderarrangement 8 uur vergaderarrangement

Ontdek de ongekende mogelijkheden

Onze splinternieuwe en state-of-the-art vergaderzalen bieden voldoende capaciteit. En dan hebben we al rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM en ons veiligheidsprotocol. Maak kennis met onze zalen en ruimtes welke met anderhalve meter afstand zodra het weer mag nog steeds volop mogelijkheden bieden.

Bekijk de capaciteit per ruimte

Nieuwe strategie presenteren aan jouw personeel?

Ook dat kan! Wij bieden diverse grote ruimtes om dit zodra het weer mag op een verantwoorde wijze mogelijkheid te maken. Aansluitend heb je ook de mogelijkheid om in kleinere groepen een brainstorm of workshop te organiseren in onze break-out ruimtes.

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

We helpen jou graag en denken met je mee over jouw zakelijk evenement. Voorafgaand overleggen wij graag alle wensen en lopen we de ruimtes en routing gezamenlijk na. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via eventservices@mecc.nl.

 

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht