Be Smart – Moving Forward

We staan niet stil. We gaan vooruit en zijn klaar om jou vanaf 1 september weer te mogen verwelkomen. En dat op een veilige en verantwoorde manier…BE SMART.

Je voelt gewoon dat ’t goed zit 
Als klant en als bezoeker van MECC Maastricht weet je dat het goed zit. Dát voel je. Het aangename besef dat je event in goede handen is. Het vertrouwen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld, zeker nú. We laten zien dat onze evenementen en anderhalve meter heel goed samen gaan. Met online registratie, geregistreerde bezoekersstromen en veel ruimte en flexibiliteit. Niet enkel fysiek, maar ook contactloos. Met een scala aan virtuele mogelijkheden waarmee je met één druk op de knop wereldwijd in contact staat. We helpen jou graag en denken met je mee over hoe we jouw evenementen succesvol kunnen laten plaatsvinden.

Nieuw gebouw. Nieuwe fase.
Ook de upgrade en uitbreiding van MECC Maastricht is in volle gang. In februari 2021 opent ons gloednieuwe congrescentrum haar deuren. Maar ook nu biedt het nieuwe gebouw al veel mogelijkheden die nog beter aansluiten op de wensen van jou als organisator. Alles is erop gericht om de faciliteiten, mogelijkheden en uitstraling naar het hoogste niveau te brengen. Ontdek ’t zelf!  

Niets is ons te gek. Daag ons maar uit, we hebben er zin in.
We hopen jou snel in MECC Maastricht te verwelkomen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Image

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht