Hoe bereik ik MECC Maastricht?

Image

Per auto
Direct bij het naderen van Maastricht is MECC aangegeven op ANWB-borden, deze wijzen u de weg tot aan de parkeerterreinen van MECC Maastricht. Vanuit Amsterdam-Eindhoven neemt u de afrit 55 (Randwyck-MECC) en vanuit Parijs-Luik neemt u afrit 56 (Gronsveld-MECC).

Per bus
Gemiddeld iedere vijf minuten vertrekt er een bus vanuit Maastricht centrum of Maastricht Centraal Station naar MECC Maastricht (bushalte Forum MECC).

Per trein
Station Maastricht-Randwyck ligt op 250 meter afstand van MECC Maastricht en is aangesloten op een internationaal spoorwegennet. Bovendien is er een regelmatige verbinding met Maastricht CS, dat is aangesloten op het (inter)nationaal spoorwegennet.

Per vliegtuig
Op 10 km van MECC Maastricht ligt Maastricht-Aachen Airport, vanwaar MECC Maastricht per auto, taxi en bus binnen 15 minuten bereikbaar is.

Go to Maastricht – Booking Tool
Jouw taxi eenvoudig en snel in slechts drie stappen geregeld? Boek jouw taxi dan via onze customized online boeking tool ‘Go to Maastricht’ (alleen beschikbaar op aanvraag). Selecteer met slechts één klik op de knop jouw route, kies uit één van de vele taximogelijkheden (bijv. busjes, taxi’s, VIP transport en touringcars) en bevestig vervolgens eenvoudig jouw boeking. 

Adres 
MECC Maastricht (hoofdingang - Parking P4)
Navigatie: Gaetano Martinolaan aanhouden

Bezoekers kantoren MECC Maastricht
De kantoren van de medewerkers van MECC Maastricht bevinden zich op Duboisdomein 5a, Maastricht.

Parking bij MECC Maastricht

parkeren_tarieven.jpg

Tarieven parkeren
Parkeren bij MECC Maastricht is € 3,50,- per uur of een deel daarvan, met een maximum van € 16,- per kalenderdag (eerste 30 minuten gratis). 

Fietsenstalling
Het stallen van fietsen is gratis. De fietsenstalling ligt onder de Maastricht Passage (voor de hoofdingang van MECC Maastricht).

Mindervalideparkeerplaatsen
Parkeren voor mensen die minder valide zijn is mogelijk bij MECC Maastricht op meerdere parkeerplaatsen. Op P4 (bij de hoofdentree) zijn 6 mindervalidenparkeerplaatsen en in P1 zijn op iedere etage 2 mindervalidenparkeerplaatsen tot een totaal van 12. Deze zijn gelegen direct naast de liftschachten. Echter om gebruik te mogen maken van deze parkeerplaatsen heeft u een invalidenkaart nodig om geen bekeuring te krijgen.

Parkeren voor derden
Boek je parkeerticket via deze link

Oplaadpunten / Electrische auto

laadpunten_statisch.jpg

Oplaadpalen
MECC Maastricht beschikt over in totaal 10 oplaadpalen voor gasten en bezoekers van MECC Maastricht. Deze bevinden zich op de P4.  

Rondom ons gebouw bevinden zich ook diverse openbare oplaadpunten. Zie kaart hiernaast voor de juiste locatie en beschikbaarheid van die oplaadpunten.

OV-Fietsen

ov_fiets.jpg

OV-fiets
De OV-fiets is een snelle manier om je bestemming te bereiken. Op bijna 300 locaties kun je met je OV-fietsabonnement maximaal 2 fietsen huren. Station Maastricht-Randwyck (op 450 meter van MECC Maastricht) beschikt over een aantal OV-fietsen. Meer informatie over de beschikbaarheid vind je hier.

Met de auto

MECC Maastricht is gelegen aan de autosnelweg A2, kruising E25 (Amsterdam-Brussels) en A79 (Luik-Aken/Keulen) en heeft een goede verbinding met de Europese snelwegen. Het congres centrum ligt direct aan de E25/A2. Neem afslag 55 Randwyck/ MECC/ AZM en volg de borden MECC of MECC Parking.

Met het OV

MECC Maastricht is gelegen op 5 minuten loopafstand van station Randwyck. Komt u met de bus? Plan uw reis dan hier!

  • Maastricht Centraal: 2 minuten
  • Eindhoven luchthaven: 1 uur
  • Amsterdam (Schiphol): 2 uur 30 min.
  • Brussel Zaventem: 1 uur 15 min.
  • Brussel Charleroi: 1 uur
  • Keulen luchthaven: 1 uur
  • Düsseldorf luchthaven: 1 uur 15 min.
  • Parijs Charles de Gaulle: 3 uur 30 min.
  • Londen Heathrow: 6 uur in combi met trein

Met het vliegtuig

MECC Maastricht is bereikbaar vanaf een groot aantal vliegvelden, op minimaal één uur rijden vanaf Maastricht.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht