90-s-2.jpg

90's Forever

Datum: 2 november 2019

Muziek/Toneel/Dance

Deze finale zal geheel in het teken staan van The Magic Nr 9. Tijdens deze 9e indoor editie van 90’s Forever in 2019 zullen maar liefst 9 artiesten geprogrammeerd worden. We hebben een “best of” selectie gemaakt van artiesten die de afgelopen 8 edities reeds op het podium stonden. Hierbij zijn enkele nieuwe (opvallende) namen en speciale artiesten die hun jubileum show met jullie gaan delen. Als voorproefje is de eerste artiest bekend gemaakt. Niemand minder dan: “25 Years Show of Charly Lownoise & Mental Theo”, zullen aanwezig zijn. De rest van het programma zal exclusief tijdens 90s forever outdoor op 6 juli worden gepresenteerd.

Maar deze finale betekent ook een nieuw begin! Vanaf 2020 zullen de producenten van 90’s Forever met een geheel nieuw indoor concept komen in dezelfde periode. Op 2 november, tijdens de finale van 90’s Forever, zal het nieuwe concept in een unieke showrelease worden geïntroduceerd aan jullie. Kijkend naar het design in combinatie met enkele artiesten die voor de finale staan geprogrammeerd zouden de kenners al kunnen raden wat ons vanaf 2020 te wachten staat. Een ding staat vast: feesten tot je erbij neervalt is 100% gegarandeerd.

Maar voor het zover is gaan we op 2 november historie schrijven met een bijzondere finale van een van de beste 90’s indoor evenementen van de Benelux. Was jij op één of meerdere edities afgelopen jaren erbij, dan ben je verplicht om samen met ons deze finale te gaan beleven! De echte diehard partyanimal kan zich nu inschrijven en een pre order plaatsen. Hiermee krijg je voorrang op de reguliere ticketverkoop plus een mega korting voor deze unieke avond!

Voor alle informatie en pre-ordering voor deze speciale indoor editie check onze social media en website: www.90sforever.nl

 

 

MECC kalender

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht