rieu-kerst

André Rieu: Christmas in my hometown!

Datum: 21 december 2019 - 22 december 2019

Muziek/Toneel/Dance

André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest geven voor het eerst een magisch kerstconcert in zijn eigen thuisstad! Het concert ‘Kerst in Maastricht’ op 21 én 22 december wordt ongetwijfeld het meest romantische muziekevenement van het jaar!

Het publiek wordt door André Rieu getrakteerd op een sprookjesachtige avond. Het MECC wordt hiervoor omgetoverd tot een heus winterwonderland. In deze prachtige setting kan het publiek helemaal in de kerststemming komen. De mooiste kerstnummers, romantische walsen en andere prachtige nummers van over de hele wereld worden uitgevoerd door de ‘Koning van de Wals', zijn Johann Strauss Orkest, dansers, koor en internationale solisten. 

André Rieu: “Ik heb er altijd al van gedroomd om rond de Kerst een concert te geven in mijn prachtige thuisstad. Ik wil al mijn geliefde fans uitnodigen om de mooiste tijd van het jaar samen met ons te vieren. Laten we er een avond van maken die we nooit zullen vergeten!”

Fans kunnen naast het concert ook genieten van de bijzondere magie van Maastricht in december. Overal in de stad zijn winteractiviteiten en ontelbare lichtjes te vinden en de bomen rond de kerstmarkt zijn prachtig versierd. Bezoekers kunnen zich vergapen aan het feestelijk versierde oude stadscentrum in een onovertroffen winterse sfeer, de Kerstman ontmoeten op het Vrijthof, of schaatsen op de ijsbaan. Er is geen betere plaats om prachtige kerstcadeaus te vinden dan in een van de vele winkels. Of om een romantische wandeling te maken door de smalle straten met kinderkopjes. De perfecte manier om in kerststemming te komen!

André Rieu – Kerst in Maastricht (Christmas in My Hometown

21 december 2019 om 20.00 uur - tickets: https://www.andrerieu.com/nl/tour/mecc-maastricht-21-december-2019/order
22 december 2019 om 15.00 uur - tickets: https://www.andrerieu.com/nl/tour/mecc-maastricht-22-december-2019/order

 

 

 

MECC kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
16
22
23
24
25
26
30

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht