MECC agenda

MECC Maastricht bruist van de activiteiten! Iedere week is er wel een evenement, beurs, congres, feest of tentoonstelling. Gebruik de filteropties en/of de kalender aan de rechterzijde om te zoeken naar een specifiek evenement.

Carmina Burana

Muziek/Toneel/Dance

 

Evenement zaterdag 3 februari 2018 - zaterdag 3 februari 2018

Het ballet, orkest en koor van de Nationale Opera van Rusland presenteren u het muzikale en choreografisch pareltje Carmina Burana; één van de grootste meesterwerken van de 20e eeuw.

Het verhaal baseert zich op een reeks lyrische gedichten en werd tussen 1935 en 1936 gecomponeerd door Carl Orff. De eerste uitvoering vond plaats in de Opera van Frankfurt in 1937 en bracht hele bevolkingsgroepen in vervoering. Het moment suprême ‘’O Fortuna’’ is inmiddels zelfs muzikaal werelderfgoed geworden.

Door de kracht en de passie van de vertolking door het koor en de solisten van de Nationale Opera van Rusland komen de profane gezangen tot hun volste recht.

De verhalen behandelen thema's als het leven, de dood, het lot en vooral de liefde. Bijna 200 artiesten bejubelen de vreugde bij het ontwaken van de lente, ervaren het genot bij het nuttigen van geestverrijkende dranken en overpeinzen liefde en luxe.

Deze nieuwe productie toont een waaier aan sensualiteit en emoties verbonden door muziek, dans en woord.

Dit mondiaal twintigste -eeuws succes gaat vanaf november 2017 op Europese tournee. We bevelen u dit spektakel warm aan.

 

Koop hier uw tickets, bij Eventim of Eventbrite: 

Tickets eventim

Tickets eventbrite

 

 

 

 

 

Data:


  • zaterdag 3 februari 2018

 

 

 

Powered by iCagenda

BOVEN