MECC agenda

MECC Maastricht bruist van de activiteiten! Iedere week is er wel een evenement, beurs, congres, feest of tentoonstelling. Gebruik de filteropties en/of de kalender aan de rechterzijde om te zoeken naar een specifiek evenement.

Hoffmanns Vertellingen

Muziek/Toneel/Dance

 

Evenement donderdag 31 januari 2019 00:00 - donderdag 31 januari 2019 00:00

Dit niet classificeerbare werk, is zowel grappig als dramatisch en vertelt de amoureuze mislukkingen van Hoffmann die tegelijkertijd verteller en held is. Drie tijdperken, drie passies en drie vrouwen: Olympia, Antonia en Giulietta. Elk van de liefdesverhalen wordt gedwarsboomd door de destructieve tussenkomst van een slecht karakter. Zal Hoffmann, tussen droom en werkelijkheid, de ideale vrouw en het vertrouwen in zichzelf vinden? Dit fantastische verhaal wordt in deze nieuwe choreografische versie verteld.

De door Offenbach gecomponeerde aria’s uit dit populaire werk, uitgevoerd door het orkest, illustreren perfect de magie van deze show. De dansers tillen zich met ongekende lichtheid naar duizelingwekkende hoogtes om alle emoties van de dichter, op zoek naar de ware liefde, over te brengen. Dit ballet neemt het publiek mee naar een zowel vrolijke als nostalgische fantasiewereld.

KOOP TICKETS

 

 

 

 

Data:


  • donderdag 31 januari 2019 00:00

 

 

 

Powered by iCagenda

BOVEN