webbanners

Nascholingsdagen SNNDV

Datum: 7 november 2019 - 8 november 2019

Congres

Huidletsels op handen en voeten kunnen erg belangrijk zijn in de diagnostiek van tal van infecties, systeemziekten, toxico-allergische erupties en zelfs genodermatosen. Door dergelijke letsels tijdig te herkennen, kunnen we als dermatoloog de (soms zeldzamere) diagnoses bespoedigen.

Daarenboven is het in de dagelijkse praktijk soms moeilijk om palmoplantair eczeem te onderscheiden van psoriasis, of om de verschillende handeczemen van elkaar te differentiëren. Hoe kan de dermatopathologie ons hierbij helpen? En welke opties hebben we, anno 2019, voor therapie- resistent handeczeem? ook palmoplantaire hyperhidrose, lastige, diabetische voetproblemen, en de chirurgische aanpak van hand- en voetletsels vormen in de praktijk soms een ware uitdaging.

Met een gevarieerd programma, bijgestaan door tal van (inter)nationale experten, zetten we deze keer de boeiende, maar soms complexe wereld van de palmoplantaire dermatosen in de schijnwerpers.

 

 

MECC kalender

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht