Be smart - Moving Forward

We staan niet stil. We gaan vooruit en zijn klaar om jou zo snel mogelijk weer te mogen verwelkomen. En dat op een veilige en verantwoorde manier…BE SMART.

Je voelt gewoon dat ’t goed zit

Als klant en als bezoeker van MECC Maastricht weet je dat het goed zit. Dát voel je. Het aangename besef dat je event in goede handen is. Het vertrouwen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld, zeker nú. We laten zien dat onze evenementen en anderhalve meter heel goed samen gaan. Met online registratie, geregistreerde bezoekersstromen en veel ruimte en flexibiliteit. Niet enkel fysiek, maar ook contactloos. Met een scala aan virtuele mogelijkheden waarmee je met één druk op de knop wereldwijd in contact staat. We helpen jou graag en denken met je mee over hoe we jouw evenementen succesvol kunnen laten plaatsvinden.

Be Smart - bekijk ons COVID-19 protocol

Nieuw gebouw. Nieuwe fase.

Ook de upgrade en uitbreiding van MECC Maastricht is in volle gang. In februari 2021 opent ons gloednieuwe congrescentrum haar deuren. Maar ook nu biedt het nieuwe gebouw al veel mogelijkheden die nog beter aansluiten op de wensen van jou als organisator. Alles is erop gericht om de faciliteiten, mogelijkheden en uitstraling naar het hoogste niveau te brengen. Ontdek 't zelf!

Alles over onze upgrade & uitbreiding!

Hybride evenementoplossingen

Kan jouw geplande congres, beurs of evenement niet of slechts deels doorgaan ten gevolge van COVID-19 of andere omstandigheden? Een hybride of virtueel evenement biedt in dat geval dé oplossing. Wij werken nauw samen met gespecialiseerde partners die jou professioneel van a tot z begeleiden om samen met ons jouw evenement tot een succes te maken.

Ontdek meer

Niets is ons te gek. Daag ons maar uit, we hebben er zin in.

We hopen jou snel in MECC Maastricht te verwelkomen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Hygiëne en veiligheid in de stad Maastricht

Samen met de stad Maastricht brengen wij jouw evenement tot leven. Maastricht is de ideale plek om jouw congres, beurs of zakelijk evenement te organiseren. Het is een compacte stad en dankzij de centrale ligging in Europa is Maastricht snel en eenvoudig te bereiken, ongeacht waar je vandaan komt. Veiligheid en hygiëne zijn ook de hoogste prioriteit van de stad met speciale COVID-19 beschermde voetgangersroutes, specifieke hotelprotocollen en meer.

Meer informatie
ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht