header-eve

Voor Iedereen TINO MARTIN

Datum: 25 oktober 2020

M-theater

Wordt vanwege landelijke maatregelen verplaatst, nadere info volgt binnenkort

In Nederland brak Tino Martin door met de hits Zij Weet Het, Jij Liet Me Vallen, Later Als Ik Groter Ben en Laat Me Leven. Hij ontving twee Edison Awards voor zijn muziek en de Sena Performers Award en gaf eerder twee concerten in de Ziggo Dome en een uitverkocht concert voor 25.000 fans in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Naar aanleiding van zijn albumrelease Voor Iedereen op 25 september, doet Tino Martin een exclusieve tour langs 6 theaters waaronder het M-theater in Maastricht. 

Tino Martin: ‘Ik heb er heel veel zin in om weer met mijn band op pad te gaan door Nederland. We hebben mooie locaties gevonden waar we iedereen een veilige en gezellige avond uit kunnen bezorgen. Naast liedjes van mijn nieuwe album Voor Iedereen komen natuurlijk ook de grote hits voorbij. Ik kan niet wachten!'

Datum: 25 oktober 2020
Tijd: 20:30 uur
Prijs:
        Sterrang: € 59,-
         Rang 1 : € 54,-

 

 

MECC kalender

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht