Veilig werken

Veilig en gastvrij MECC Maastricht

MECC Maastricht is een volcontinu bedrijf waar een grote diversiteit aan mensen en middelen elkaar kruisen en opvolgen. Met name de logistiek rondom opbouw en afbouw van beurzen heeft een dynamisch karakter. Daarom is het in acht nemen van veiligheidsvoorschriften belangrijk om ongelukken en incidenten te voorkomen.

MECC Maastricht houdt zich aan de Nederlandse wet- en regelgeving en neemt haar verantwoordelijkheid met heldere, adequate regels die voor iedereen begrijpelijk en uitvoerbaar zijn.

Zo creëren we een 'veilig en gastvrij MECC'.

Omdat wij als MECC Maastricht graag ieder individu een veilige en verantwoorde werkomgeving bieden.

Toegang
MECC Maastricht is alleen toegankelijk op vertoon van een:

  • Geldig Nederlands paspoort of Nederlandse Identiteitskaart (NIK)
  • Geldig paspoort of geldige Europese identiteitskaart van één van de EU-landen
  • Geldig paspoort van een land van buiten de EU dat voorzien is van een geldige sticker voor verblijfsaantekeningen en een geldige Tewerkstellingsvergunning

Handboek Veilig Werken
Wij werken aan een gastvrij en veilig MECC Maastricht waarin wij de veiligheid willen verbeteren en het veiligheidsbewustzijn verhogen. Het handboek Veilig Werken is van toepassing voor een ieder die zich in en rondom het MECC-complex bevindt.
Het handboek is een 'levend document' dat periodiek ge-update zal worden. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de afdeling Duty Management van MECC Maastricht, te bereiken op telefoonnummer +31 (0)43 38 38 390 of u kunt een mail sturen naar safety@mecc.nl.

 

Handboek

Handboek

Download

Veiligheidsregels

Veiligheidsregels

Download

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht