Medewerk(st)er bediening (oproepbasis)

Wist jij dat MECC Maastricht al 30 jaar dé congres- en evenementenlocatie van Maastricht & regio is? En dat wij een solide en stabiele organisatie zijn met een rijke geschiedenis, waar ondernemerschap hoog in het vaandel staat? Heb jij het in je? Dan krijg jij bij ons de kans het verschil te maken!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en leergierige bedieningsmedewerkers voor ons MecCafé! Onze brasserie MecCafé, gelegen in het grootste evenementencomplex van de Euregio, verwelkomt dagelijks nationale en internationale bezoekers, congresgangers en organisatoren van de vele congressen en evenementen. Dat vraagt van al onze medewerkers een grote mate van flexibiliteit en inzet zodat we dagelijks de verwachtingen overtreffen.

Wat ga je doen?

Je onderhoudt je gasten op een prettige en gastvrije wijze en voorziet hen van persoonlijke service waarin zij niets tekort komen. Flexibiliteit, teamspirit, motivatie en collegialiteit zijn belangrijke elementen in het uitvoeren van de functie. Je toont grote interesse in producten en diensten en voert met passie voor het vak je werkzaamheden uit. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit;

  • je bent verantwoordelijk voor een goed onderhouden, schoongemaakte en voorbereide werkruimte;
  • voorbereidende mise en place werkzaamheden;
  • opnemen en serveren van bestellingen, afruimen en opdekken van tafels;
  • assisteren bij en de opbouw van en bedienen tijdens recepties en partijen;
  • correct en gastvrij te woord staan van onze gasten;
  • je passie en creativiteit rondom gastvrijheid laat je volop tot uiting komen in onze brasserie.

Wie ben je?

  • Je hebt affiniteit met de hospitality sector;
  • je bent enthousiast, zelfstandig en gemotiveerd;
  • je bent stressbestendig en een echte teamplayer;
  • je beschikt over goede mondelinge vaardigheden in correcte Nederlandse taal – je beheerst de Engelse taal.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een leuke werkplek met een bruisende agenda. Leuk werk in de horeca met overwegend dagdiensten. Je komt te werken in een ambitieuze en groeiende organisatie met leuke collega’s. Daarnaast ontvang je ook een salaris conform de Horeca cao.

Belangrijke informatie:
Aantal uren per week afhankelijk van de evenementenagenda.

Informatie en sollicitatie:
Kijk voor meer informatie over MECC Maastricht op onze site www.mecc.nl. Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Patrick Ummels, Manager Catering, via telefoonnummer 06 11 74 07 58 of email p.f.ummels@mecc.nl. Sollicitaties voorzien van motivatiebrief en CV gelieve te mailen naar sollicitaties@mecc.nl t.a.v. Patrick Ummels o.v.v. medewerker bediening.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht