Stagiair(e) Catering Services

Management en overhead
met toekomstvisie en passie voor hospitality, horeca en evenementen in Maastricht

 

Wist jij dat MECC Maastricht al meer dan 30 jaar dé congres- en evenementenlocatie van Maastricht & Euregio is? Dat wij een solide en stabiele organisatie zijn met een rijke geschiedenis, waar ondernemerschap hoog in het vaandel staat? Het verhaal van MECC Maastricht gaat namelijk over een team van mensen. Ben jij in staat grenzen letterlijk en figuurlijk op te zoeken? Dan krijg jij bij ons de kans om het verschil te maken!

Geen dag is hetzelfde bij MECC Maastricht. De ene dag zijn we druk bezig met de opbouw van InterClassics Maastricht, de Horecabeurzen BBB / Folie Culinaire en de andere dag verzorgen we een exclusief internationaal congres. De Manager Catering Services is eindverantwoordelijk voor de invulling van de cateringbehoefte van de klant en zet de horeca strategie voor de komende jaren uit. Hij is de schakel tussen interne en externe opdrachtgevers. Als ondersteuning zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gedreven en resultaatgerichte stagiair(e).

 

Wat ga je doen?
Je onderhoudt het beleidsplan op het gebied van catering van MECC Maastricht m.b.t. o.a. de prijs, assortiment en brandvoering. Flexibiliteit, teamspirit, motivatie en collegialiteit zijn belangrijke elementen in het uitvoeren van de functie. Je toont grote interesse in hospitality diensten en producten en voert met passie voor het vak je werkzaamheden uit. Je krijgt een goed beeld van het ontwikkelen van een horecaonderneming doordat je van A tot Z wordt betrokken bij marktonderzoek, inkoopprocessen, voorraadbeheer en personeelsplanning. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit;

 • Het opstellen van een businessplan voor de nieuwe cateringactiviteiten binnen MECC Maastricht;
 • Je assisteert bij het inkoopproces, de planning en verzorgt de uitwerking van SOP’s;
 • Je coördineert samen met de manager alle cateringzaken in aanloop naar een evenement, gedurende een evenement en na afloop hiervan.

 

Wie ben je?

 • Je volgt een opleiding in de hospitality sector; bijvoorbeeld Hotelmanagement, Facility Management of Bedrijfskunde;
 • Bij voorkeur heb je ervaring in de hospitalitysector;
 • Je bent enthousiast, zelfstandig en gemotiveerd;
 • Je bent stressbestendig en een echte teamplayer;
 • Je beschikt over goede, mondelinge vaardigheden in correcte Nederlandse taal – je beheerst de Engelse taal.

 

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een leerzame stageplaats met een bruisende agenda. Je komt te werken in een ambitieuze en groeiende organisatie met leuke collega’s.

 

Belangrijke informatie:

 • Aantal uren per week: 32/ 40
 • Eventueel (gratis) toegang tot bepaalde evenementen
 • Het betreft een meeloopstage/ afstudeerstage
 • Je ontvangt een ruime stagevergoeding en 2 verlofdagen per maand

 

Stageperiode:

September 2019 – januari 2020

 

Informatie en sollicitatie:
Kijk voor meer informatie over MECC Maastricht op onze site mecc.nl. Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Patrick Ummels, Manager Catering, via telefoonnummer 06 11 74 07 58 of email patrick.ummels@mecc.nl. Sollicitaties voorzien van motivatiebrief en CV gelieve te mailen naar sollicitaties@mecc.nl t.a.v. Patrick Ummels o.v.v. stage Catering Services.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht