Stagiair(e) Exhibitor Services

Wist jij dat MECC Maastricht al meer dan 30 jaar dé congres- en evenementenlocatie van Maastricht & Euregio is? Dat wij een solide en stabiele organisatie zijn met een rijke geschiedenis, waar ondernemerschap hoog in het vaandel staat? Het verhaal van MECC Maastricht gaat namelijk over een team van mensen. Een team dat handelt vanuit de overtuiging om meer te geven dan verwacht. Dat klinkt eenvoudig, maar dat is het niet. Het is dat attente telefoontje wanneer je klant een belangrijke dag heeft, het flesje wijn dat als geschenk voor je klaar staat als je bij ons op bezoek bent geweest, het proactief meedenken over een breed scala aan vraagstukken en zelfs de bereidheid om ‘s nachts je bed uit te komen wanneer men je nodig heeft. Voor ons is niets te gek. Waarom? Omdat voor ons maar één ding echt belangrijk is: het succes van onze klanten. Om dat te bereiken, zijn wij bereid verder te gaan dan verwacht. Wij zoeken de grenzen op van verwachtingen, met als doel ze te overtreffen. Ben jij in staat grenzen letterlijk en figuurlijk op te zoeken? Dan krijg jij bij ons de kans het verschil te maken!

Exhibitor Services (ES) verzorgt allerlei producten en diensten voor een deelnemer aan een beurs. Door middel van het inrichten van een webshop kunnen standhouders gemakkelijk hun bestelling plaatsen van stroom, meubilair, catering, en meer. Daarnaast is er een back office beschikbaar voor vragen. Tijdens de op- en afbouw van de beurs richt de afdeling Exhibitor Services een service desk in,  waar on-site vragen en bestellingen behandeld kunnen worden. Exhibitor Services is onderdeel van de afdeling Event Services. Voor het team Exhibitor Services zijn wij op zoek naar: 

Stagiair(e) Exhibitor Services

Wat ga je doen?

Je maakt onderdeel uit van het team Exhibitor Services, dat wil zeggen dat je verantwoordelijk bent voor diverse (deel)taken. De werkzaamheden variëren sterk van aard en niveau en verschillen vaak per dag. De ene dag ben je meer aansturend en organisatorisch bezig, een volgende dag ben je meer gefocust op de afhandeling van klantcontacten. Als lid van het team denk je mee over hoe we nog beter de behoefte van de klant kunnen invullen. Je draagt bij aan procesverbetering met focus op kwaliteits- en efficiencystandaarden.

 • Je bent medeverantwoordelijk voor de planning en uitvoering van (deel)projecten.
 • Je vult zelfstandig actief relatiebeheer in, actieve verkoop (afhandeling klantcontacten) en het behouden van de concurrentie positie van beide afdelingen. Je verzorgt en monitort de afhandeling van de verkoop.
 • Je ondersteunt bij de facturatie en debiteurenbewaking ten behoeve van een volledige, correcte en tijdige administratieve afhandeling;
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van administratieve werkzaamheden t.b.v. projecten


 Wie ben je?

 • Je bent een HBO student, bij voorkeur van de opleiding Commerciële Economie, Facility Management, NHTV of een vergelijkbare studie;
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Je hebt een organisatievermogen;
 • Je werkt goed in teamverband;
 • Je bent een doorzetter;
 • Je beschikt over een helicopterview en kunt goed verbanden leggen tussen zaken;
 • Je bent flexibel en kunt goed werken in een dynamische omgeving als die van het MECC Maastricht.

Wat bieden wij jou? 
Wij bieden jou een leuke, zelfstandige stageplaats, waarin je veel kunt leren en waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde en je zult veel contacten leggen. Je komt te werken in een enthousiast, dynamisch, ervaren en collegiaal team.

Belangrijke informatie:

 • Aantal uren per week: 40
 • Eventueel (gratis) toegang tot bepaalde evenementen
 • Het betreft een meeloopstage en geen afstudeerstage
 • Je ontvangt een ruime stagevergoeding en 2 verlofdagen per maand

Stageperiode:
September 2019 t/m januari 2020

Informatie en sollicitatie:
Kijk voor meer informatie over MECC Maastricht op onze site www.mecc.nl. Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Esther Lemmens, Manager Event Services, via telefoonnummer 043-383 83 12 of email esther.lemmens@mecc.nl. Sollicitaties voorzien van motivatiebrief en CV gelieve te mailen naar sollicitaties@mecc.nl t.a.v. stage Exhibitor Services.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht