26.648 bezoekers op InterClassics Maastricht

MAASTRICHT, 15 januari 2017 – Afgelopen dagen bezochten 26.648 kopers en liefhebbers InterClassics Maastricht. Voor de 24ste keer organiseerde MECC Maastricht dit weekend de beurs die inmiddels haar plek heeft verdiend tussen de grote internationale oldtimerevenementen. Met 70 jaar Ferrari als hoofdthema kijkt de organisatie wederom terug op een geslaagde beurs voor zowel de exposanten als bezoekers. 

 
Directeur InterClassics Erik Panis: ‘Ondanks de weersomstandigheden hebben wij mogen rekenen op 26.648 enthousiaste kopers en liefhebbers uit zowel binnen,- als buitenland. Bovendien wisselden veel van de aangeboden auto’s van eigenaar, een belangrijk onderdeel van de klassieke autohandel beurs.’ Niet alleen het publiek wist in groten getale de weg naar MECC Maastricht weer te vinden. InterClassics Maastricht, dat een beursoppervlakte heeft van 35.000 m2 met 280 exposanten en meer dan 800 klassiekers, was 3 maanden voor aanvang al uitverkocht voor exposanten. 
 
70 jaar Ferrari 
Tijdens de 2017 editie van de beurs was er, in samenwerking met de Ferrari Club Nederland, een spectaculaire verzameling van 20-tal unieke Ferrari ’s uit het Enzo Ferrari tijdperk te zien. Onder andere de Ferrari 250GT SWB Berlinetta Competitione uit 1960, de 166 MM en de F40. Tevens werd de Ferrari 500 Superfast Speziale van Prins Bernhard getoond, welke beschikbaar werd gesteld door het Louwman Museum. Daarnaast was er nog een prachtig thema, het Franse merk Facel Vega. In samenwerking met Amicale Facel Holland en Classic Job waren een tiental unieke exemplaren te bewonderen. De voorbereidingen voor volgend jaar, de jubileum editie van InterClassics Maastricht, zijn al in volle gang. Het beloofd een mooie editie te worden met dé hoogtepunten van 25 jaar InterClassics Maastricht. 
 
De 25ste editie van InterClassics Maastricht zal plaatsvinden van donderdag  11  t/m zondag 14 januari 2018 in MECC Maastricht. Kijk voor meer informatie over InterClassics Maastricht op www.interclassicsmaastricht.nl. 
 

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht