Afscheidstour K3 in MECC Maastricht

Onlangs kondigden Karen, Kristel en Josje aan dat zij dit najaar via de groots opgezette tv-show K3 zoekt K3 de fakkel zullen doorgeven aan drie nieuwe zangeressen. Aansluitend op dit televisieprogramma volgt er van 12 december 2015 tot en met 10 april 2016 een grote K3-tour door Nederland!

Deze wervelende K3 show wordt voor de drie nieuwe meisjes het debuut binnen K3, en voor Karen, Kristel en Josje een afscheid van een periode die zij heel erg koesteren. Maar voordat Karen, Kristel en Josje definitief afscheid nemen, stellen zij de nieuwe K3 meisjes persoonlijk aan hun fans voor en bouwen zij met zijn zessen een dubbel zo groot K3 feest!

Op zaterdag 23 en zondag 24 januari 2016 is deze spetterende K3 show te zien in MECC Maastricht. De K3 show past uitstekend binnen de ambitie van MECC Maastricht om een gevarieerd aanbod van evenementen, beurzen en congressen te bieden voor uiteenlopende doelgroepen (waaronder jongeren).

Wees er snel bij voor de beste plaatsen bij deze unieke K3 show en ga voor tickets naar http://tickets.studio100.nl/show/k3-k3-show-de-afscheidstour-van-karen-kristel-en-josje-nederland#

Bekijk hier de aankondiging van Karen, Kristel en Josje voor de unieke K3 tour.

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht