Anesthesiologendagen blijven in Maastricht MECC Maastricht en NVA verlengen samenwerking t/m 2023

MECC Maastricht en de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA) hebben hun samenwerking verlengd tot en met tenminste 2023. Het congrescentrum van MECC Maastricht is daardoor ook komende vijf jaar de locatie voor het nationale congres voor anesthesiologen. Het congres vindt al sinds 2005 plaats in MECC Maastricht.

Het tweedaagse congres, dat jaarlijks door meer dan 1.400 anesthesiologen wordt bezocht, draait onder meer om kennisuitwisseling over veiligheid en risico-inventarisatie rondom operaties en pijnbehandeling. Het medisch-wetenschappelijk programma bestaat uit topsprekers van binnen en buiten het vakgebied, er worden workshops gegeven en er is een expositieruimte met actuele productinformatie van toonaangevende toeleveranciers uit de sector.

“MECC Maastricht is al 13 jaar de locatie van de Anesthesiologendagen. Met de ondertekening van een nieuw 5-jarig contract benadrukken wij de prettige samenwerking met het professionele team van MECC Maastricht. De combinatie van de mogelijkheden van het gebouw en de stad zorgen ervoor dat wij elk jaar weer met plezier naar Maastricht komen”, aldus Marloes van Grotel, directeur NVA.

Economisch belang

De verlenging van de samenwerking tussen MECC Maastricht en NVA is van groot economisch belang voor Maastricht en regio. Hotels, restaurants, vervoersmaatschappijen en detailhandel hebben profijt van de 1.400 congresbezoekers die naast het congres ook deelnemen aan diverse sociale programma’s, waaronder een spetterend feest ter afsluiting van de eerste congresdag.

De eerstvolgende editie van de Anesthesiologendagen die plaatsvinden op donderdag 24 en vrijdag 25 mei 2018 in het congrescentrum van MECC Maastricht, wordt georganiseerd door congresbureau Breener in opdracht van NVA.

Kijk voor meer informatie over op www.anesthesiologie.nl/congressen-web/anesthesiologendagen.

image

image

Foto v.l.n.r. Rob van de Wiel, Algemeen Directeur MECC Maastricht, Marc Liethof, Algemeen Directeur Breener, MSc. Marloes van Grotel, Directeur Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie en Frank Mimpen, Commercieel Directeur MECC Maastricht.

 

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht