BBB Maastricht presenteert jaarkalender

Horeca vakevent BBB Maastricht is meer dan een beurs. De merknaam BBB staat voor een horeca platform met als ambitie om een wezenlijke bijdrage te leveren aan succes voor de horeca. Naast het succesvolle driedaagse vakevent BBB Maastricht worden gedurende het jaar andere activiteiten georganiseerd. 

Zo hebben vorig jaar o.a. een traditionele Toefeltocht, een kruidenwandeling en een Meet & Greet met de wereldberoemde chef Ferran Adrià plaatsgevonden. Al deze activiteiten vergroten de reputatie van de BBB en creëren toegevoegde waarde voor alle stakeholders, zoals inspiratie voor de bezoekers en meer contactmomenten voor exposanten.

BBB Academy

Onder de noemer BBB Academy worden trainingen georganiseerd voor exposanten, horeca-ondernemers en -medewerkers. Het verbeteren van de bedrijfsvoering en versterken van persoonlijke vaardigheden staan hierbij centraal. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld gastvrijheid, social media en lichaamstaal. Inschrijven kan via www.bbbmaastricht.nl/bbbacademy

Netwerkclub BBB Les Amis GastrEUnomiques

Netwerkclub BBB Les Amis GastrEUnomiques (LAG) biedt sinds 2013 een platform voor en door horeca leveranciers, die trots zijn op de Euregio en er actief zijn. LAG telt momenteel een 100-tal leden. Vier keer per jaar komen de “Amis” samen, voor het uitwisselen van kennis en het verkrijgen van inzichten. Het informele netwerk vormt de basis, naast een sterke binding met de BBB en Folie Culinaire.

Jaarkalender

Het voorlopig programma voor 2017 ziet er als volgt uit:
15 februari - BBB Les Amis GastrEUnomiques: Symposium bij Standard Luik
Een tour door het stadion en presentaties over gedragsculturen, de commerciële organisatie van Standard Luik, de organisatie van de Formule 1 Grand Prix van België en catering.

20 maart - BBB Academy: Training Lichaamstaal
Inspirerende training over het vergroten van gasttevredenheid en omzet door het interpreteren van lichaamstaal signalen. Door Eddy Vandeweyer (Bluegg).

18 april - BBB On Tour bij Jopenkerk Haarlem
Kennis, inspiratie en netwerken voor (potentiële) exposanten in een moderne stadsbrouwerij, grand café en restaurant.

18 mei - BBB Academy: Training Social Media
Deelnemers leren in 4 uur hoe ze met Facebook en Instagram meer resultaat kunnen halen. Door Lars Packbier (FB4).

30 mei - BBB On Tour bij Burgers Zoo
Zinvolle ontmoetingen en een inspirerende sessie voor (potentiële) exposanten in de verrassende omgeving van een dierentuin.

16 juni - BBB Les Amis GastrEUnomiques: Amis Tour
Een kijkje achter de schermen bij inspirerende bedrijven.

25 augustus - Meeting op het Preuvenemint
Gezellige bijeenkomst (voor genodigden) met een leerzame presentatie tijdens dit culinaire event op het Vrijthof in Maastricht.

9 t/m 11 oktober BBB Maastricht en Folie Culinaire
Meer informatie vindt u op bbbmaastricht.nl.

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht