Chippendales naar MECC Maastricht

De enige echte Chippendales komen op zondag 18 december 2016 naar het MECC in Maastricht. In het kader van hun Break The Rules 2016 Tour komen de mannen voor maar liefst elf shows naar Nederland en daarbij kan en mag Limburg niet overgeslagen worden. Niemand kent het geheim van de Chippendales, maar dat er iets bijzonders aan de hand is staat als een paal boven water. Al tientallen jaren gaan over de hele wereld zalen vol meiden, vrouwen, en enkele mannen, uit hun dak bij het zien van de show vol prachtige mannen. Generatie na generatie geniet van hun optredens. Ze dansen, ze zingen, ze paraderen en ze verleiden.

Chippendales werd in 1979 opgericht in New York als de eerste mannelijke groep entertainers specifiek gericht op het vrouwelijk publiek. Tegenwoordig, meer dan 36 jaar later, treden de Chippendales tientallen keren per jaar op in The Rio in Las Vegas. Daarnaast reizen ze regelmatig de hele wereld over met hun diverse tours vol zang, dans, theater en afgetrainde lichamen: steeds in een nieuwe en verrassende samenstelling. In december brengen zij hun spannende show naar elf theaters in Nederland, zo zijn de mannelijke entertainers naast Maastricht ook nog te zien in Apeldoorn, Zwolle, Hoorn, Amsterdam, Almelo, Dordrecht, Tiel, Rotterdam, Breda en Groningen.

De voorverkoop is reeds gestart en kaarten zijn á € 44,50 excl. servicekosten verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl, tel: 0900-300 12 50 en de voorverkoopadressen in Limburg: Satisfaction en VVV in Heerlen, VVV Servicepunt Reisburo Van der Biesen in Landgraaf, Music Machine en VVV in Sittard, VVV in Gulpen, VVV in Valkenburg, VVV in Maastricht en Buro Pinkpop in Geleen. Het is een seated voorstelling, er zijn enkel genummerde zitplaatsen verkrijgbaar.

AUDITORIUM 1, MECC MAASTRICHT
ZONDAG 18 DECEMBER 2016
Aanvang 20.00 uur. Toegang vanaf 19.00 uur.
Entree in de voorverkoop € 44,50 (excl. servicekosten) en avondkassa (indien voorradig) € 50,00

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht