Controversiële activist David Icke sluit wereldtournee af in MECC Maastricht

Op zaterdag 25 november staat de Britse auteur David Icke in MECC Maastricht, als afsluiter van zijn ‘World Wide Wake Up tour’. Maar liefst 12 uur lang presenteert de controversiële schrijver en activist zijn kijk op de wereld. Na zijn wereldtournee met optredens in onder andere New York, Vancouver, Londen en Sydney, is Maastricht de laatste locatie waar hij deze 12 uur durende lezing geeft. Een specifieke keuze dichtbij de Duitse grens, omdat Duitsland het enige vrije westerse land is, waar hij niet meer welkom is. Tickets zijn online te koop via https://www.chipta.com/nl/DavidIckeWorldWideWakeUpTour/6737/selectticket 

Steeds meer mensen vragen zich af wat er gaande is in de wereld en waar het nu precies om gaat in het ‘leven’. Een groeiend aantal mensen heeft bovendien een ongemakkelijk gevoel over de richting die de maatschappij op gaat, zonder precies te weten waarom. Een gevoel van ‘er is iets gaande, maar wat?’. David Icke houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met het ontrafelen en onthullen wie werkelijk de macht heeft in onze samenleving. Op zijn eigen, unieke wijze is hij onophoudelijk bezig zijn kennis van onze realiteit en gebeurtenissen in de wereld te vergroten én te verkondigen. Vrijwel dagelijks gebeuren er dingen die door David Icke in zijn meer dan 20 boeken zijn voorspeld.

In zijn ‘World Wide Wake Up tour’ neemt David Icke je op bijzonder inspirerende wijze mee in zijn zienswijze van wat er zich werkelijk achter de schermen afspeelt. Het is een theorie die je aan het denken zet, een waarschuwing die je ter harte kunt nemen. Hij daagt je uit zelf te denken en voelen, jezelf te informeren en zelf te beslissen. Het is niet, zoals wel eens gezegd wordt, bangmakerij. David Icke zegt hierover: “Als ik achter jou een orkaan zie aankomen, dan waarschuw ik je toch? Of beschuldig je me dan van bangmakerij en kijk je niet eens om?”

David Icke geeft je instrumenten en methodes om jezelf te bekrachtigen en de authenticiteit van je eigen wezen te koesteren. Maar bovenal om je niet te laten omvormen tot een onderdeel van een uniforme groep, die door machthebbers eenvoudig te manipuleren is. Vorig jaar november trad David Icke ook op in Nederland en trok toen een vol RAI-auditorium.

Tickets zijn online te koop via https://www.chipta.com/nl/DavidIckeWorldWideWakeUpTour/6737/selectticket 

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht