De eerste editie van MIF Money Fair & Crypto Valuta in MECC Maastricht

Vrijdag 8 t/m zondag 10 december vindt in MECC Maastricht de eerste editie plaats van MIF Money Fair & Crypto Valuta plaats, de eerste beurs wereldwijd die een verbinding maakt tussen de traditionele munt en de crypto valuta. 175 exposanten uit 43 verschillende landen komen komend weekend naar MECC Maastricht om hun collecties gouden, zilveren en klassieke munten en bankbiljetten te presenteren. Vanuit India komen bovendien twee grote crypto blockchain platformen, Bitconnect en DEKADO, om bezoekers kennis te laten maken met het beleggen in Bitcoins middels lending, mining, trading en staking. MIF heeft tal van primeurs in petto, zoals een uiterst zeldzaam 100 gulden biljet uit 1914 met een waarde van maar liefst € 125.000! 

De verwachting is dat maar liefst 12.000 verzamelaars, beleggers en handelaren van munten, edelmetalen en bankbiljetten uit de hele wereld een bezoek zullen brengen aan MECC Maastricht. Tickets: http://mifevents.com/nl/ticketservice-nl/

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht