Driedaags event Pasar Malam in MECC Maastricht

De Indische Pasar Malam keert na twee jaar terug naar Maastricht. Van 25 t/m 27 september staat MECC Maastricht drie dagen lang in het teken van alles dat met Indonesië en de Indonesische of Indische cultuur te maken heeft.

Twee jaar geleden was er voor het laatst een editie van Pasar Malam in Maastricht. Nu is het event terug onder leiding van een andere organisatie (Wout Nijland Productions) en met een vernieuwd programma onder de naam ‘Istimewa’, het Indische woord voor ‘bijzonder’. 

 Dans en muziek
Pasar Malam Istimewa biedt een dagvullend cultureel programma met veel muziek en dans. Op de diverse podia optredens van dansgroepen die zowel klassieke als moderne Balinese, Javaanse en Polynesische dansen laten zien. Ook zijn er optredens van onder meer Mr. Blue Diamond Riem de Wolff en Justine Pelmelay. De presentatie van het programma is in handen van Sylvia Elders.

Geuren van rendang en risolles
Bezoekers maken kennis met het beste uit de Indische keuken. De typische geuren van gerechten en specialiteiten als rendang, nasi goreng, pasteitjes, lumper, risolles, loempia's, bapau, saté, tjendol, maken van een rondgang op Pasar Malam een culinaire belevenis. Op de Oosterse markt kan men zelf producten en ingrediënten als spekkoek en sambal kopen.

Toekomst lezen en massages
Een bezoek aan Pasar Malam is een leuk dagje uit voor de hele familie, niet alleen voor Indische Nederlanders, zo benadrukt de organisatie. Zo zijn er toekomstvoorspellers en mediums en kan men zich overgeven aan een traditionele pitjit massage. Ook voor de kinderen is er genoeg te zien en te doen. Op de sfeervolle markt worden spullen verkocht, zoals Boeddhabeeldjes, batik, houtsnijwerk en wierook.

Sinds 1958
De Pasar Malam werd in 1958 voor het eerst in Den Haag door de bekende schrijver / publicist Tjalie Robinson georganiseerd. Het werd een landelijke hit, niet alleen door de diversiteit aan shows, zang en dans, maar ook de grote verscheidenheid van artikelen op de Oosterse markt.

Voor meer informatie over het programma, openingstijden en entreeprijzen:

www.wnproductions.nl

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht