Dutch Darts Masters 2017 in MECC Maastricht

Vrijdag 1 t/m zondag 3 september 2017 vindt het Dutch Darts Masters toernooi plaats in MECC Maastricht. De Dutch Dart Masters is het achtste darttoernooi, van in totaal 11 toernooien, die vallen onder de European Tour 2017 georganiseerd door PDC Europe. Naast Nederland wordt het toernooi ook georganiseerd in Duitsland, Oostenrijk, Gibraltar en België.

Het deelnemersveld van het darttoernooi bestaat uit de top 16 van de ProTour Order of Merit, aangevuld door 32 deelnemers die zich via kwalificatie kunnen plaatsen. De gekwalificeerde deelnemers bestaan uit 20 UK deelnemers, 8 Europese deelnemers met uitzondering van de UK en 4 deelnemers uit het gastland. Spelers uit Nederland kunnen zowel aan de Europese als de gastlandkwalificatie meedoen. Michael van Gerwen is al sinds 2014 regerend winnaar van het Dutch Darts Masters toernooi.

Rob van de Wiel, directeur MECC Maastricht: ‘Het Dutch Darts Masters toernooi laat weer zien hoe veelzijdig MECC Maastricht is. Het internationale karakter van dit evenement dat een grote populariteit geniet onder een breed publiek, staat garant voor een weekend vol spanning en sensatie. Wij hopen met deze eerste editie in MECC Maastricht een basis te leggen voor een langdurige samenwerking met PDC Europe.’

Werner von Moltke: Wij zijn verheugd met het feit dat wij in Maastricht een nieuwe thuisbasis hebben gevonden. De Dutch Darts Masters is inmiddels een gevestigd toernooi binnen de European Tour. Wij zijn ervan overtuigd dat wij in 2017 weer een groot evenement kunnen neerzetten met veel top spelers.’

Aanmelden voor het toernooi kan op de website van PDC Europe, www.pdc-europe.tv Tickets voor het evenement zijn verkrijgbaar vanaf midden november.

 

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht