Dutch Darts Masters ook in 2018 en 2019 in MECC Maastricht

Wegens de succesvolle editie van het Dutch Darts Masters toernooi afgelopen weekend in MECC Maastricht, heeft PDC Europe besloten om dit internationale dartevenement ook in 2018 en 2019 in MECC Maastricht te organiseren. De Dutch Dart Masters is het achtste darttoernooi, van in totaal 11 toernooien, die vallen onder de European Tour 2017 georganiseerd door PDC Europe. Naast Nederland wordt het toernooi ook georganiseerd in Duitsland, Oostenrijk, Gibraltar en België.

Tijdens de finale van de Dutch Darts Masters 2017 werd de langdurige samenwerking bezegeld met een handdruk van Dieter Langenbahn, directeur PDC Europe, met Rob van de Wiel, directeur MECC Maastricht. Een mooie afsluiting van een drukbezocht toernooi.

Rob van de Wiel: ‘Het afgelopen weekend was het in MECC Maastricht een komen en gaan van dartfanaten uit de hele wereld. Natuurlijk zijn wij verguld met onze nationale trots Michael van Gerwen, die al sinds 2014 regerend winnaar is en gisteravond met succes zijn titel verdedigd heeft. Los daarvan verliep de samenwerking met PDC Europe zo goed, dat wij ook de komende twee jaar dit mooie toernooi in MECC Maastricht mogen ontvangen. Een prachtige aanvulling op ons veelzijdige én internationale aanbod aan evenementen.’

Aanmelden voor het toernooi 2018 kan op de website van PDC Europe, www.pdc-europe.tv.

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht