Dutch Darts Masters ook in 2018 en 2019 in MECC Maastricht

Tijdens de finale van de Dutch Darts Masters 2017 werd de langdurige samenwerking bezegeld met een handdruk van Dieter Langenbahn, directeur PDC Europe, met Rob van de Wiel, directeur MECC Maastricht. Een mooie afsluiting van een drukbezocht toernooi.

Rob van de Wiel: ‘Het afgelopen weekend was het in MECC Maastricht een komen en gaan van dartfanaten uit de hele wereld. Natuurlijk zijn wij verguld met onze nationale trots Michael van Gerwen, die al sinds 2014 regerend winnaar is en gisteravond met succes zijn titel verdedigd heeft. Los daarvan verliep de samenwerking met PDC Europe zo goed, dat wij ook de komende twee jaar dit mooie toernooi in MECC Maastricht mogen ontvangen. Een prachtige aanvulling op ons veelzijdige én internationale aanbod aan evenementen.’

Aanmelden voor het toernooi 2018 kan op de website van PDC Europe, www.pdc-europe.tv.

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

MECC Maastricht
Forum 100
6229 GV Maastricht | NL
Tel. +31 (0)43 38 38 383
info [ @ ] mecc.nl

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
greenkey_flat.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht