Een van Nederlands grootste internationale hondententoonstellingen ook komende vijf jaar in MECC Maastricht

Maastricht, 29 juni 2021 – Op 25 en 26 september 2021 staat MECC Maastricht twee dagen lang in het teken van de Internationale Rashondententoonstelling en hun trouwe viervoeters. Sinds 1989 vindt de hondententoonstelling plaats in MECC Maastricht. Dit maakt de Maastrichtse Honden Sport Vereniging (M.H.S.V.) de oudste klant van MECC Maastricht. Vandaag, 32 jaar later, is het vijfjarig contract ondertekend door John Wauben namens het bestuur van M.H.S.V. en Frank Mimpen, Commercial Director MECC Maastricht voor de jaren 2021 t/m 2026. De tentoonstelling is uitgegroeid tot een van de grootste hondententoonstellingen van Nederland met meer dan 3.000 honden.

De Maastrichtse Honden Sport Vereniging die is opgericht in 1920 vierde afgelopen jaar haar honderdjarig jubileum en is daarmee één van de oudste kynologen verenigingen van Nederland. Tijdens de internationale hondententoonstelling kunnen hondenliefhebbers hun honden laten keuren op het uiterlijk dat hoort bij de bijbehorende rasstandaard. De tentoonstelling is toegankelijk voor iedereen, van fokkers tot trotse hondenbezitters waarbij een keurmeester alle honden afzonderlijk beoordeelt en een keurrapport dicteert.

John Wauben: “Sinds de opening van MECC Maastricht zijn wij klant met onze hondenshow. Meer dan 3.000 honden en 10.000 bezoekers uit meer dan 30 landen komen jaarlijks hier samen. Mede dankzij de klantgerichtheid van de directie en medewerkers van MECC Maastricht kunnen wij al meer dan 30 jaar inspelen op de wensen van onze exposanten en bezoekers. Zij beschouwen MECC Maastricht als een niet meer weg te denken locatie in de mondiale hondenwereld. Vorig jaar, toen COVID-19 haast overal roet in het eten gooide hebben we samen met het MECC een fantastisch evenement neergezet. Met een team dat klaar staat voor ons als klant en meedenkt in oplossingen zijn we dan ook erg blij. Ook betreft dit nieuwe contract hebben we heel constructief met elkaar kunnen overleggen. We zijn er trots op dat we de komende jaren weer een onderdeel mogen zijn van de MECC familie”.

Frank Mimpen, Commercial Director MECC Maastricht: “Ons team gaat elke dag voor onze klanten ‘beyond boundaries’ waarbij wij geloven in duurzame relaties. Ons vertrouwen in onze klanten speelt daarbij een belangrijk rol. En andersom ervaren wij ook elke dag het vertrouwen dat wij van onze klanten genieten. Juist daarom zijn wij ontzettend trots op onze bijzonder hechte relatie met onze trouwste klant ooit: veel felicitaties en dank aan de jubilerende Maastrichtse Honden Sport Vereniging. Zij geloven al vanaf ons allereerste uur in onze ambities en geven ons elk jaar weer het vertrouwen om samen met hen het perfecte evenement neer te zetten”.

Rashondententoonstelling
Foto vlnr: John Wauben - bestuur Maastrichtse Honden Sport Vereniging, Nilac - 11 weken oude Newfoundlander puppy, Frank Mimpen - Commercial Director MECC Maastricht

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht