Evenementenvakbeurs EventSummit tijdens BBB in MECC Maastricht

Op 11 oktober vindt de eerste editie plaats van EventSummit, het internationale zusje van EvenementContact, in MECC Maastricht. Organisatoren Arjen Lemstra en Joris Bots kozen ervoor de evenementenvakbeurs te laten plaatsvinden tijdens BBB Maastricht. Deze horecavakbeurs trekt maar liefst 14.000 bezoekers, grotendeels ook de doelgroep van EventSummit. Dit zorgt voor een mooie kruisbestuiving waar beide evenementen baat bij kunnen hebben.

De organisatie was al langer aan het kijken naar een tweede beurs in het zuiden van het land, om zowel de Nederlandse, Belgische als Duitse markt te bedienen. Na een succesvolle samenwerking met George Schröder van Web-effects en positieve gesprekken met Rob van de Wiel en Frank Mimpen, directeur en commercieel directeur van MECC Maastricht, kozen ze definitief voor Maastricht.

Joris Bots: “We hebben gekeken naar de Euregio met steden als Brussel, Eindhoven, Luik, Keulen, Düsseldorf en uiteraard naar Maastricht als één van de mooiste steden van Nederland. Een gigantisch potentieel van mooie locaties, organisatoren en toeleveranciers. Onze keuze wordt ook al onderschreven, inmiddels hebben al meer dan 30 bedrijven hun deelname bevestigd.” EventSummit vindt plaats in de Expo Foyer van MECC Maastricht, waar met een oppervlak van 2.500 m2 plaats is voor 115 exposanten.

Uniek beursconcept
In 2009 zijn Arjen en Joris uit eigen behoefte voor een effectieve en efficiënte zakelijke netwerkdag in de evenementen industrie gestart met EvenementContact. Een helder en transparant eendaags beursconcept gebaseerd op gelijkheid van de exposanten, waar alleen het verhaal telt en niet de grootte van je stand. In Nederland is deze beurs inmiddels gegroeid naar 350 exposanten en 4.000 bezoekers.

Tweedaags programma met highlights Euregio en feest
In samenwerking met Maastricht Convention Bureau wordt er daarnaast gewerkt aan een mooi programma met diverse tours op maandagmiddag 10 oktober. Aansluitend kan er in de stad, die bruist vanwege BBB Maastricht, gegeten worden en is er uiteraard een gezamenlijk feest. Er wordt ook overleg gevoerd met de Maastrichtse hotels voor een aparte prijsafspraak.

Samenwerking Arjen en Joris met George Schröder
Om de Nederlandse, Duitse en Belgische markt beter te kunnen bedienen, zijn Arjen en Joris voor EventSummit een samenwerking aangegaan met George Schröder, eigenaar van Marie Aubain, DNLS en Weg met de Baas. Hij heeft vestigingen en salesprofessionals in beide landen.

Binnenkort volgt er meer informatie over de extra programma's, sprekers en hotelaanbiedingen.

Meer informatie: www.eventsummit.eu of 072-5207922

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht