Ga mee met EventBranche.nl en MECC Maastricht naar exclusief netwerkevent

Exclusief voor opdrachtgevers en eventmanagers van bedrijven en organisatoren van zakelijke en publieksevenementen hebben EventBranche.nl en MECC Maastricht op 13 en 14 januari een netwerkevenement neergezet dat zijn weerga niet kent. Aan de vooravond van InterClassics Maastricht 2016 bent u onze gast voor een unieke belevenis van Maastrichtse gastvrijheid, culinaire hoogstandjes en de allermooiste oldtimers.

Eventbranche.nl & MECC Maastricht present:
Meet the Classics

Aan de vooravond van InterClassics Maastricht, dé oldtimer beurs van Nederland, vindt op woensdag 13 januari de exclusieve TopMobiel Preview Night plaats. Per bus wordt u vanaf Utrecht meegenomen voor een busreis vol inhoud, inspiratie en kennis, om rond 16.00 uur aan te komen bij NH Hotels / MECC Maastricht. Vanaf 19.00 zijn er twee tafels gereserveerd tijdens de Preview Night. Daar geniet u tussen de mooiste klassieke auto’s van een topdiner verzorgt door tweesterren chef Erik van Loo (patron cuisinier van restaurant Parkheuvel in Rotterdam). De avond ‘among the classics’ wordt afgesloten met een afterparty. Na een goede nachtrust in NH Hotels krijgt u een kijkje achter de schermen van MECC Maastricht en InterClassics om dit evenement vervolgens op eigen gelegenheid te bezoeken. In het begin van de middag reist u per bus terug naar Utrecht.

Bent u eventmanager of opdrachtgever van een bedrijf, of organisator van zakelijke of publieksevenementen? Dan zou u in aanmerking kunnen komen voor één van de exclusieve plaatsen voor deze netwerkreis. Wilt u mee? Stuur dan een mail naar Askin Ozay van EventBranche.nl askin@eventbranche.nl , met daarin uw naw-gegevens, bedrijf en functie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht