Genomineerden Brightlands Convention Award 2015 bekend

Burgemeester Annemarie Penn-te Strake reikt op zaterdag 19 maart, tijdens de jaarlijkse TEFAF bijeenkomst van de congresambassadeursclub Amici ad Mosam, de Brightlands Convention Award 2015 uit aan diegene die het afgelopen jaar de meest waardevolle bijdrage heeft geleverd aan de regio Maastricht als congresbestemming.


De genomineerden voor de Brightlands Convention Award 2015 zijn:    1. Prof. dr. Rudy Nuijts - Winter Meeting van de European Society of Cataract and Refractive Surgery 2017
    2. Prof. dr. Mark Post - 1st International Symposium on Cultured Meat 2015
    3. Prof. dr. Chris Reutelingsperger - 8ste Internationale Conferentie over Annexins 2015
    4. Prof. dr. Luc Zimmermann - ESPR/jENS 2019 (ESPR is de European Society for Pediatric Research en jENS is de Joint European Neonatal societies Meeting)


De lijst is weergegeven in alfabetische volgorde en geeft de reden voor de nominatie aan (bij toekomstige bijeenkomsten zijn de contracten in 2015 getekend)Het bestuur van het Maastricht Convention Bureau selecteert uit deze genomineerden de winnaar. Het bestuur bestaat uit: Frans Willem Cox, directeur Hotel Van der Valk Maastricht, Lars Flinkerbusch, directeur VVV Maastricht Marketing, Susanne Pauwels, managing director van Pauwels Congress Organisers en Rob van de Wiel, directeur MECC Maastricht. Bestuursvoorzitter is Jan Kees Dunning, CEO Brightlands Maastricht Health Campus.


Amici ad Mosam is door MECC Maastricht en Maastricht Convention Bureau opgericht in 2011 met als doel een netwerk en platform te creëren tussen regionale academici, MECC Maastricht en Maastricht Convention Bureau. Laatstgenoemden houden zich al jaren bezig met het leggen van contacten met academici uit Maastricht & regio, om te proberen, samen met hen, congressen en wetenschappelijke bijeenkomsten naar Maastricht te halen en te initiëren. 


De award wordt gesponsord door Brightlands. Brightlands brengt wetenschappers, onderzoekers en ondernemers bijeen om meerwaarde te creëren voor wetenschappelijk onderzoek en medische technologie. Congressen zijn van essentieel belang om deze verbindingen tot stand te brengen.

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht