Grootste Europese vasculair trainingscongres komende vijf jaar in MECC Maastricht

Maastricht, 25 mei 2021 - Ook de komende vijf jaar vindt de jaarlijkse European Vascular Course (EVC), hét toonaangevende internationale congres op vasculair gebied, weer plaats in MECC Maastricht. Vandaag ondertekenden Prof. dr. M.J.H.M. Jacobs, voorzitter van de congresorganisatie EVC en Rob van de Wiel, Managing Director MECC Maastricht de verlengde samenwerking voor de jaren 2022 tot en met 2026. Het podium van het Auditorium in het vernieuwde congrescentrum van MECC Maastricht diende als toneel voor deze ondertekening. De 25e editie van het congres, met meer dan 2.000 deelnemers uit 50 verschillende landen, vindt plaats van 6 t/m 8 maart 2022 in MECC Maastricht.

European Vascular Course is een jaarlijks terugkerend congres waar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hart- en vaatchirurgie worden gepresenteerd. Deelnemende chirurgen van over de hele wereld komen voor het evenement naar Maastricht voor training en educatie. Initiatiefnemer van het congres is Prof. dr. M.J.H.M. Jacobs, een internationaal gerenommeerde vaatchirurg.

Prof. dr. Michael Jacobs, vaatchirurg  en directeur van het hart + vaatcentrum, tevens oprichter van EVC: “Sinds 13 jaar is MECC Maastricht onze vertrouwde omgeving en met de nieuwbouw en upgrade krijgen we nog meer fantastische mogelijkheden om EVC maximaal te etaleren. Er zijn maar heel weinig congrescentra in de wereld met een dergelijk perfecte infrastructuur waar EVC honderden workshops kan organiseren. En dat in de prachtige stad Maastricht waar onze duizenden deelnemers elk jaar enorm graag naar toe komen!” 

John Aarts, Wethouder Financiën, Vastgoed, Stadsbeheer en Hospitality – Gemeente Maastricht: “Het jaarlijkse congres met meer dan 2.000 congresdeelnemers uit 50 verschillende landen per dag, gedurende drie dagen genereert een enorme spin-off voor de stad Maastricht en de regio. Een zeer welkome economische impuls zeker gezien de huidige situatie in de hospitality sector. Hartelijk dank aan EVC voor het uitspreken van hun vertrouwen voor de voortzetting van de succesvolle samenwerking met MECC Maastricht.”

Charles Beckers, Sr. Business Development Manager MECC Maastricht: “De behoefte om elkaar weer live te ontmoeten is bijzonder groot. De ondertekening van deze meerjaren samenwerking met EVC is voor ons de bevestiging dat het vertrouwen in ‘live ontmoeten’ terugkeert binnen de internationale associatiemarkt. Uiteraard zijn wij enorm trots dat een gerenommeerd congres als EVC wederom MECC Maastricht kiest als congreslocatie.”

Congresorganisatie: Pauwel Congress Organisers 

Lr EVCMECC003

Foto vlnr: Charles Beckers - Sr. Business Development Manager MECC Maastricht, Prof. dr. Michael Jacobs - Vaatchirurg en Directeur van het hart + vaatcentrum, tevens oprichter van EVC, Rob van de Wiel - Managing Director MECC Maastricht. 

Lr EVCMECC016

Foto vlnr: Rob van de Wiel - Managing Director MECC Maastricht, Susanne Pauwels - Pauwels Congress Organisers, Charles Beckers - Sr. Business Development Manager MECC Maastricht, Prof. dr. Michael Jacobs - Vaatchirurg en Directeur van het hart + vaatcentrum, tevens oprichter van EVC, Sheila Steenbakkers - Project Manager MECC Maastricht, Ilona Vermeeren - Pauwels Congress Organisers, Frank Mimpen - Commercial Director MECC Maastricht. 

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht