HET BOEKENFESTIJN IN MECC MAASTRICHT

Maastricht verwelkomt van donderdag 25 tot en met zondag 28 oktober het Boekenfestijn: een rondreizende boekenbeurs met meer dan 1 miljoen boeken, spellen, puzzels, hobby- en knutselartikelen. In het MECC Maastricht kunt u vier dagen lang terecht voor het grootste en breedste boekenassortiment van Nederland. De toegang is gratis.

Het Boekenfestijn in Maastricht trekt elk jaar ruim 10.000 liefhebbers. Dit jaar is het Boekenfestijn in het MECC Maastricht geopend van 25 tot en met 28 oktober op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn we zelfs tot 21.00 uur geopend. Zondag sluiten we om 18.00 uur. Pak een trolley bij binnenkomst en wandel in eigen tempo rond. Er is genoeg keus voor een leuk uitstapje met het hele gezin. De toegang is gratis. Bovendien is het MECC Maastricht makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. 

Groot en breed assortiment
Het Boekenfestijn reist al meer dan 35 jaar door Nederland en België, twintig keer per jaar in een andere stad. Door de intensieve samenwerking met Veldboeket Lektuur (één van de grootste boekenleveranciers van Nederland) heeft het Boekenfestijn een nog breder assortiment met duizenden nieuwe titels, waaronder veel titels van bekende schrijvers zoals Tess Gerritsen, Karen Slaughter, Stephen King, Nicci French, Nora Roberts, Santa Montefiore, Ruben Koch en nog veel meer. Alle boeken worden overzichtelijk gesorteerd per categorie: geschiedenis, reizen, hobby, culinair, sprookjes, stripboeken, kind en Young Adult. Over elk onderwerp zijn verschillende titels te vinden. Daarnaast hebben we ook een breed aanbod aan hobby-, varia- en cadeauartikelen zoals decoratie- en knutselartikelen, kleur- en activity boeken, stickers, schrijfgerei, puzzels, spellen, knutseldozen, hobbyboeken, culinaire artikelen en nog veel meer. 

Voordeel
Alles is heel voordelig geprijsd. Alle boeken zijn nieuw en niet eerder gelezen. Soms zijn de boeken twee keer vervoerd en daardoor licht beschadigd, maar meestal is er echter geen ‘butsje’ te vinden. De prijzen zijn hierdoor laag en zelfs voor een paar tientjes zijn stapels boeken en hobby-artikelen te verkrijgen. Bovendien zijn er speciale acties alleen tijdens Boekenfestijn Maastricht. Kijk voor deze acties op www.boekenfestijn.com.

Doppen sparen voor KNGF geleidehonden
Het Boekenfestijn zet zich in voor KNGF Geleidehonden. Door plastic dopjes te sparen van bijvoorbeeld frisdrank, deodorant of melk, kunnen lieve pups worden opgeleid tot knappe geleidehonden. Bezoekers van het Boekenfestijn kunnen hun gespaarde plastic dopjes meenemen naar het Boekenfestijn en inleveren bij het inzamelpunt. Hiermee wordt het milieu ontlast en KNGF gesteund.

 

Voor meer informatie over het Boekenfestijn kunt u terecht op: https://boekenfestijn.com/

 boekenfestijn 2

 

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht