Holiday on Ice show SUPERNOVA wegens coronamaatregelen uitgesteld tot december 2021

De groots opgezette Holiday on Ice show ‘SUPERNOVA’ zal vanaf december 2021 te zien zijn in Nederland. Oorspronkelijk zou de show eind dit jaar in première gaan, maar dat is wegens de coronamaatregelen niet meer haalbaar. Ondanks de versoepelingen vanaf 1 juli, is er wegens de benodigde 1,5 meter afstand geen mogelijkheid om voor voldoende publiek te spelen. 

Holiday on Ice directeur Peter O’Keeffe: ‘’We hebben helaas moeten besluiten om de Nederlandse tournee van Holiday on Ice met een jaar uit te stellen. In goed overleg met de vier betrokken zalen worden de 24 voorstellingen van ‘SUPERNOVA’ nu gespeeld in de feestelijke decembermaand van 2021. Alle mensen die al een ticket hebben gekocht zullen vanaf vandaag op de hoogte worden gebracht.” 

Holiday on Ice is in haar 76-jarig bestaan uitgegroeid tot ’s werelds meest populaire ijsshow. Inmiddels bezochten meer dan 333 miljoen mensen één van de shows. De nieuwste show ‘SUPERNOVA’ was een groot succes in Duitsland en Frankrijk. Na vijf jaar is het de eerste show van Holiday on Ice die in Nederland te zien zal zijn.

In ‘SUPERNOVA’ vertonen de artiesten hun kunsten niet alleen op, maar ook hoog boven het ijs! Voor de show werden maar liefst 400 nieuwe kostuums ontworpen. Het publiek komt oren en ogen tekort bij de kleurrijke en spectaculaire show. De show is vanaf 9 december 2021 t/m 2 januari 2022 te zien in Zwolle, Groningen, Amsterdam en Maastricht.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop: https://holidayonice.com/nl/

HOI MECC Maastricht

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht