Houben Souren Verhuur ook komende jaren huisleverancier van MECC Maastricht

Houben Souren Verhuur, de Limburgse leverancier van audiovisuele middelen en ondersteunende diensten, is ook de komende 3 jaar preferred supplier van MECC Maastricht. Houben Souren Verhuur is al sinds 2003 ‘huisleverancier’ van het MECC en heeft de tender gewonnen die uitgezet was onder audiovisuele dienstverleners binnen en buiten de regio.

 

Serviceniveau doorslaggevend

In de tender werd, naast hun visie op de samenwerking, aan de deelnemers gevraagd inzicht te geven in de positie die ze willen innemen in de audiovisuele branche en hoe ze dat willen realiseren. Tijdens de onderhandelingen zijn meerdere partijen kritisch bekeken. Rob van de Wiel, directeur MECC Maastricht: “Voor ons is gebleken dat Houben Souren Verhuur nog steeds de professionaliteit, kwaliteit en betrokkenheid biedt die wij in een leverancier zoeken. De positieve beoordelingen door onze klanten onderstrepen dat.”

Vertrouwen in langdurig partnerschap

In 2003 koos MECC Maastricht voor een samenwerking met Houben Souren Verhuur. Vanaf dat moment is er fors geïnvesteerd in de modernste apparatuur, maar vooral in kennis om bij congressen en evenementen niets aan het toeval over te laten. Etienne Souren, directeur Houben Souren Verhuur toont zich tevreden met het besluit van MECC Maastricht: “We zijn erg blij met het opnieuw uitgesproken vertrouwen in Houben Souren. Het besef is er dat een verlenging in deze snel veranderende audiovisuele markt geen vanzelfsprekendheid meer is. We zijn trots op onze vaste klanten en doen er alles aan om ons serviceniveau continu op hoog peil te houden. Daar doen al onze medewerkers iedere dag ontzettend hun best voor. De verlenging bevestigt de goede relatie en het partnerschap dat we afgelopen jaren samen hebben opgebouwd.” Meer info over MECC Maastricht: mecc.nl Meer info over Houben Souren Verhuur: www.houbensouren.nl

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht