Internationaal fitnessevenement HYROX jaarlijks van 2021 tot en met 2024 in MECC Maastricht

Original World Series of Fitness HYROX komt op 23 januari 2021 voor het eerst naar Maastricht. Er is een contract getekend voor de komende edities van 2021 tot en met 2024. Dit is het tweede HYROX evenement ooit in Nederland. Maastricht is trots om toegevoegd te worden aan de indrukwekkende lijst van steden, zoals San Francisco, Los Angeles, Berlijn, Londen, Bazel, Wenen en Amsterdam. HYROX is een unieke indoor fitnesscompetitie, ontworpen voor zowel amateurs als professionele atleten. Deelnemers aan alle HYROX evenementen leggen dezelfde track af met elke editie tot wel 3.000 deelnemers.

Maastricht als gaststad in Nederland
Maastricht is door HYRIOX gekozen als één van de twee locaties in Nederland, naast Amsterdam. Christian Tötzke, medeoprichter en managing director van HYROX: “de locatie in het hart van Europa met Duitsland en België op een steenworp afstand is voor ons ideaal en maakt het mogelijk om deze markten gemakkelijk te bereiken. Doorslaggevend in onze keuze voor MECC Maastricht zijn de professionaliteit en flexibiliteit van haar medewerkers. Je weet gewoon dat je in goede handen bent en dat alles snel en tot in detail wordt geregeld.” Evenementen zoals HYROX zijn van grote waarde voor MECC Maastricht en voor de stad Maastricht en omstreken. De economische spin-off is enorm en van groot belang voor de verdere ontwikkeling en positionering van Maastricht en de regio, ook internationaal. Oana Cipca, Business Development Manager MECC Maastricht: “We zijn ontzettend trots dat zo’n toonaangevend internationaal evenement als HYROX de stad Maastricht en MECC Maastricht heeft gekozen en zich heeft gecommitteerd voor de komende vier jaar van 2021 tot en met 2024. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

Het HYROX concept: een wereldwijde fitness competitie voor iedereen
De competitie bestaat uit races die individueel of in tweetallen kunnen worden voltooid. De races zijn samengesteld uit acht runs van 1 km met een functionele training na elke kilometer. Resultaten worden gemeten met een timingchip en toegevoegd aan de HYROX Global Rankings. Elk seizoen wordt afgesloten met de HYROX wereldkampioenschappen, waar de atleten met de snelste tijden van elke divisie in elke stad het tegen elkaar opnemen.  Kijk op de website voor meer informatie

hyrox uiting

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht