Internationale vakbeurs APEX keert terug naar MECC Maastricht

Maastricht, 15 november 2018 - APEX, de internationale vakbeurs op het gebied van mobiele werkplatforms, keert voor de tiende editie in 2020 terug naar Maastricht. De stad waar de beurs in 1996 voor de eerst werd gehouden. APEX wordt georganiseerd door Industrial Promotions International (I.P.I.) en zal plaatsvinden van 9 tot en met 11 juni 2020 in MECC Maastricht. De vakbeurs wordt bezocht door 5.000 internationale bezoekers. Eerdere edities vonden in 2014 en 2017 plaats in RAI Amsterdam. Gelijktijdig met APEX vindt het jaarlijkse congres van de European Rental Association en de International Rental Exhibition (IRE) plaats in MECC Maastricht.

Tony Kenter, Managing Director I.P.I.: "De recente en toekomstige investeringen in MECC Maastricht maakt Maastricht een nog veel betere locatie voor onze exposanten en bezoekers. Zeker gezien de uitgebreide buitenruimte welke optimaal benut wordt tijdens de beurs. Mede om die reden keert APEX  terug naar zijn roots en zal de komende jubileumeditie in MECC Maastricht plaatsvinden.”

Frank Mimpen Commercieel Directeur MECC Maastricht: “We zijn trots op de terugkomst van APEX naar MECC Maastricht. Onze focus ligt op internationale congressen en (vak)beurzen. De terugkeer van een dergelijke internationale vakbeurs als APEX, met 5.000 internationale bezoekers, past bij onze ambitie en bevestigt de aantrekkelijkheid van onze locatie en stad. Uiteraard heeft ook Maastricht en regio baat bij de terugkeer van APEX door de enorme economische spin off met betrekking tot hotelovernachtingen, vervoer, horeca e.d. in Maastricht en regio.”

Gelegen in het hart van de Euregio wordt Maastricht ook wel de meest Europese stad van Nederland genoemd. De stad is gemakkelijk bereikbaar vanuit heel Europa met acht internationale vliegvelden in de buurt. Tijdens APEX 2020 zullen gratis pendelbussen worden ingezet tussen MECC Maastricht de diverse luchthavens. MECC Maastricht wordt de komende jaren aanzienlijk uitgebreid en opgeknapt. In totaal is hiermee een investering gemoeid van meer dan 30 miljoen euro.

APEX 2 lowres

Hoogwerk vakbeurs APEX wordt georganiseerd door Industrial BV Promotions International (I.P.I.) en wordt ondersteund door de KHL Group en het vakblad Access International. APEX vindt plaats van dinsdag 9 juni tot en met donderdag 11 juni 2020 in MECC Maastricht. Meer informatie is te vinden op www.apexshow.com.

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht