Internationale vakbeurs Stainless Steel World in 2021 en 2023 ook in MECC Maastricht

Op dinsdag 26 november ondertekenden MECC Maastricht en KCI Publishing, de beursorganisatie van Stainless Steel World, het contract voor de volgende twee edities van Stainless Steel World in 2021 en 2023. Voor de 10e  keer op rij vindt dit gerenommeerde evenement deze week plaats in MECC Maastricht. Van 26 tot en met 28 november 2019 is Maastricht dรฉ Europese gaststad voor ruim 7.000 bezoekers en meer dan 300 exposanten. Stainless Steel World is de belangrijkste tweejaarlijkse bijeenkomst voor de wereldwijde roestvrij staal industrie, waar experts en belanghebbenden uit het technische landschap en de toeleveringsketen samenkomen. De  internationale vakbeurs is een absolute must voor iedereen die betrokken is bij de productie en toepassing van een breed scala aan corrosiebestendige legeringen uit de belangrijkste industrieรซn en op de hoogte wil blijven van de nieuwste ontwikkelingen, technologieรซn en trends.

Maastricht als Europese gaststad
Niet voor niets kiest beursorganisatie KCI Publishing al vele jaren voor MECC Maastricht en voor de stad Maastricht als dรฉ locatie in Europa voor Stainless Steel World. Elisa Hannan, Directeur KCI Publishing: โ€œDe omvang van MECC Maastricht is ideaal om een vakbeurs en congres naast elkaar te organiseren. Hier ontstaan waardevolle ontmoetingen tussen onze internationale deelnemers. De locatie in het hart van Europa, met Duitsland en Belgiรซ op slechts een steenworp afstand, maakt het mogelijk om ook deze landen makkelijk te bereiken. De professionaliteit en flexibiliteit van de medewerkers van MECC Maastricht zijn doorslaggevend in onze keuze. Je voelt gewoon dat je in goede handen bent en dat alles wordt geregeld. Voor ons en onze deelnemers is aankomen in MECC Maastricht altijd een gevoel van thuiskomen.โ€. Internationale congressen en vakbeurzen zoals Stainless Steel World zijn van grote waarde voor MECC Maastricht en voor Maastricht en omgeving. De spin-off voor de bedrijvigheid en werkgelegenheid is enorm en van groot belang voor de verdere ontwikkeling en positionering van Maastricht en de regio als internationale kennisregio. Frank Mimpen, Commercieel Directeur MECC Maastricht: โ€œWe zijn buitengewoon trots dat zoโ€™n vooraanstaande, internationale vakbeurs al jaren kiest voor MECC Maastricht en zich nu ook committeert voor 2021 en 2023. De loyaliteit en de servicegerichtheid van onze medewerkers bewijst het belang van een succesvol partnership.โ€ 

Machining World en Hose & Coupling World
Parallel aan Stainless Steel World vinden er dit jaar ook twee gerelateerde internationale tentoonstellingen plaats. Een heel nieuw merk dat zal resoneren in de stainless steel sector is de nieuwe vakbeurs Machining World, een driedaagse internationale tentoonstelling gewijd aan fabrikanten, verkopers en gebruikers van CNC-apparatuur, bewerkingsbanken en andere gereedschappen en apparatuur voor staalbewerking. Met ongeveer 25 bedrijven biedt dit gespecialiseerde gedeelte een praktische ervaring met live demonstraties. Met de toevoeging van Hose & Coupling World krijgen deelnemers inzicht in de nieuwste technologieรซn, materialen en systemen op het gebied van industriรซle en hydraulische slangen, koppelingen en gerelateerde producten.

Feestelijk moment
Stainless Steel is een productie van KCI Publishing, een technologie gedreven, onafhankelijke media- en informatiegroep. Het bedrijf is marktleider in het verwerken en leveren van technische informatie met een grote toegevoegde waarde voor de wereldwijde datatransportbesturing, roestvrij staal en pomp communities in de verwerkingsindustrie. KCI is in meer dan 80 landen wereldwijd actief.  Dinsdag 26 november vierde KCI samen met haar exposanten en bezoekers haar 30-jarig bestaan in de hallen van MECC Maastricht. KCI ondertekende op dat moment ook het contract voor de volgende twee edities van Stainless Steel World in 2021 en 2023. Een feestelijk moment dus voor zowel KCI als MECC Maastricht.

SSW Contract

Van links naar rechts: Oana Cipca (Business Development Manager MECC Maastricht), Sven Wiertz (Operations Director MECC Maastricht), Frank Mimpen (Commercial Director MECC Maastricht), Elisa Hannan (Director KCI Publishing), Robert-Jan ร  Campo (Director KCI Publishing), Rob van de Wiel (Managing Director MECC Maastricht), Thijs Elshof (CEO KCI Publishing)

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht