Internistendagen ook komende 3 jaar in MECC Maastricht

De Nederlandse Internisten Vereniging (NIV) bestaat dit jaar 85 jaar en dat wordt ook gevierd tijdens de Internistendagen in MECC Maastricht. Naast een educatief en interactief programma, werd op donderdag 21 april de Prof. dr. A.A. Hijmans van den Bergh-penning uitgereikt aan Prof. Dr. M.M. Levi wegens zijn verdienste op het gebied van de Interne Geneeskunde. De NIV heeft daarnaast de samenwerking met MECC Maastricht officieel met 3 jaar verlengd.

Tijdens de Internistendagen, die dit jaar voor de 28ste keer plaatsvinden, ontmoeten circa 1.400 internisten elkaar om kennis te delen en zich te verdiepen in hun vak. De succesvolle samenwerking tussen NIV en MECC Maastricht heeft tot een nieuw contract geleid. Ook de komende 3 jaar worden de Internistendagen georganiseerd in het congrescentrum van het MECC. Directeur NIV Drs. Bas Oude Elberink: ‘Wij hebben ervoor gekozen de samenwerking te verlengen vanwege de ligging van de stad, de uitstekende faciliteiten en de goede samenwerking met MECC Maastricht.’

Internistendagen
De voorbereidingscommissie heeft een veelbelovend programma samengesteld. Deelnemers kunnen tijdens meet-the-expert sessies, educatieve parallelsessies en plenaire lezingen hun kennis van de Interne Geneeskunde nog verder verdiepen. De expositiehal is dit jaar ingericht als speciale Meet & Knowledge Plaza: rondom thema’s van de interne geneeskunde zijn pleinen gevormd waar verschillende workshops worden aangeboden door de farmaceutische industrie.

De Internistendagen vinden van 20 t/m 22 april plaats in MECC Maastricht. Kijk voor meer informatie op www.internisten.nl  

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht