Limburg Leads verplaatst naar 19 en 20 mei 2021

Limburg Leads, het Euregionale B2B evenement dat gepland stond op 16 en 17 september in MECC Maastricht, wordt verplaatst naar 19 en 20 mei 2021. Dit besluit is genomen in nauw overleg met de belangrijkste partners van Limburg Leads: LIOF, LRM, NRW, LWV, VKW, MKB Limburg, ESZL en de Eventtent. De reden voor het verplaatsen heeft alles te maken met de risico's en onzekerheden rondom Covid-19.

Hoewel beurzen en evenementen weer mogelijk zijn, heeft de organisatie toch, samen met de stakeholders, besloten Limburg Leads te verplaatsen naar mei 2021. Beursmanager Jop Thissen: “Het programma was zo goed als rond en stond als een huis, maar wij willen als organisatie geen enkel risico nemen en hebben daarom gezamenlijk met onze partners dit moeilijke besluit genomen.”

De komende maanden zal het team zich, samen met de betrokken partijen, weer vol enthousiasme voorbereiden op een voorjaarseditie van Limburg Leads op woensdag 19 en donderdag 20 mei. Jop Thissen: “Wij hebben de afgelopen dagen veelvuldig contact gehad met onze partners en deelnemers en wij hebben ongelooflijk veel begrip, flexibiliteit en steun van iedereen ervaren. Het gevoel van solidariteit is opvallend en dat geeft ons als team enorm veel energie om vanaf hier door te pakken en Limburg Leads 2021 tot een groot succes te maken.”

Ook de Euregionale Jobfair, georganiseerd door de Servicepunten Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling en haar Euregionale partners, die gelijktijdig aan Limburg Leads plaatsvindt in MECC Maastricht, verhuist mee naar donderdag 20 mei 2021.

Limburg Leads is hét Euregionale platform waar bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen elkaar ontmoeten, kennis vermenigvuldigen én goede zaken doen. Want door waardevolle ontmoetingen ontstaan succesvolle leads. Limburg Leads gaat letterlijk en figuurlijk over grenzen heen. Om voortdurende ontwikkeling, vooruitgang en duurzame groei te stimuleren. Met actuele en innovatieve thema’s en inspirerende sprekers.

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht