Limburg Unlimited: 1e editie in MECC Maastricht

Op 28 & 29 maart vindt de eerste editie van Limburg Unlimited plaats in MECC Maastricht georganiseerd. Het eventom Limburg in al haar kracht te laten zien en elkaar te ontmoeten. Brightlands, LIOF en de Limburgse Werkgevers Vereniging zorgen gezamenlijk voor een sterk inhoudelijk programma en inspirerendeontmoetingen, gericht op kennis delen en verbindingen leggen. Zij vinden elkaar op de thema’s Smart Services, Health, Food, Materials, (Sociale)Innovatie, Maakindustrie en Logistiek.    

Thema’s die Limburg als sterk groeiende, innovatieve regio op de kaartzetten.

Over Limburg Unlimited 
Limburg Unlimited is het event waar kennis kan worden gedeeld en waar ondernemers worden geënthousiasmeerd om zich in Limburg te vestigen,(samen) te werken, te internationaliseren en te investeren. Waar talent zich bewust wordt van de carrièremogelijkheden die worden geboden en waar(internationale) kansen tastbaar worden.  \Limburg biedt vanwege zijn ligging veel kansen om over de grenzen heen samen te werken. Limburg maakt Nederland een stukje groter en vormt de verbinding met Europa. Een combinatie met het beste van drie werelden:een gezonde dosis Hollandse nuchterheid en persoonlijkheid, een beetje Duitse Gründlichkeit en een vleugje ‘joie de vivre’ zoals de Fransen en Belgen dat kennen. Internationaal denken en handelen maakt van Limburgers krachtige partners in (grensoverschrijdende) samenwerkingsverbanden.

Deelnemen aan Limburg Unlimited
Bedrijven, instellingen en organisaties die trots zijn op Limburg. Die het verschil maken en volop kansen zien en benutten. Organisaties die zich willen profileren aan Limburgse, nationale & internationale bedrijven en instellingen, professionals en potentiële werknemers (van de toekomst) worden uitgenodigd om zich aan te melden om deel te nemen aan Limburg Unlimited.

Zorg dat je erbij bent en registreer je gratis: 

Meer info over Limburg Unlimited 

LimburgUnlimited Visual WijOntmoetenUGraag 5

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht