MECC Maastricht en AV-partner Houben Souren verlengen succesvolle samenwerking

Vandaag hebben MECC Maastricht en Houben Souren hun samenwerking voortgezet voor de duur van vijf jaar. De samenwerking van de audiovisuele dienstverlener en het congres- en beurzencentrum dateert al van 2003. Etiënne Souren, Directeur van Houben Souren: ‘Sinds 2003 is er continue geïnvesteerd in de modernste beeld, geluid en licht apparatuur, maar vooral in de kennis om bij congressen en evenementen niets aan het toeval over te laten’.

MECC Maastricht en Houben Souren zijn dan ook erg trots om het partnership voort te zetten. Sven Wiertz, Manager Event Services van MECC Maastricht: ‘MECC Maastricht is zeer tevreden over de flexibiliteit en professionaliteit. De klanttevredenheid op het gebied van AV is constant zeer hoog’. MECC Maastricht start in 2019 met het realiseren van de renovatie- en nieuwbouwplannen van het congrescentrum. Een nieuw onderdeel van de samenwerking is de overeenstemming dat Houben Souren de nieuwe congreszalen zal gaan uitrusten met vaste state of the art AV-middelen.

samenwerking Houben souren verlengd

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht