MECC Maastricht en Hago Nederland verlengen samenwerking!

Gisteren hebben MECC Maastricht en Hago hun samenwerking voortgezet voor de duur van drie jaar. De samenwerking werd beklonken op Kasteel Cortenbach in Voerendaal, dat is het hoofdkantoor van Vebego (moedermaatschappij Hago). De samenwerking voor het evenementen- en kantoorschoonmaak dateert al van 2004.

MECC Maastricht en Hago en zijn dan ook erg trots op deze lange relatie! Rob van de Wiel, Managing Director van MECC Maastricht: β€œMECC Maastricht is zeer tevreden over de kwaliteit en betrouwbaarheid die Hago in zijn dienstverlening biedt. Een vervolg op de samenwerking is dan ook een niet meer dan logisch.”

Naast alle evenementen, congressen en beurzen zullen we samen de komende jaren nΓ³g een interessante uitdaging tegemoet gaan. MECC Maastricht start namelijk in 2019 met het realiseren van de renovatie- en nieuwbouwplannen van het congrescentrum. Tijdens deze werkzaamheden zal MECC Maastricht gewoon toegankelijk blijven en dient Hago met de schoonmaak in te spelen op ruimtegebruik en bezetting.

De afgelopen jaren heeft Hago diverse mooie opdrachten mogen ontvangen binnen het segment leisure & events. Uit het verlengen van de samenwerking blijkt ook de ontwikkeling en vooruitstrevendheid van Hago binnen deze markt.

Ondertekening

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht