MECC Maastricht en Mansveld Expotech verlengen samenwerking

Maastricht, 24 maart 2021 - MECC Maastricht en Mansveld Expotech (MX) tekenen vandaag een nieuw contract. MX is daarmee ook de komende vijf jaar de exclusieve huisinstallateur van MECC Maastricht voor evenementgebonden rigging en elektra.

Rob van de Wiel, directeur MECC Maastricht, geeft aan: “MECC Maastricht is zeer actief in de markt en hanteert zowel qua prijsbeleid als marktbenadering een hybride business model. We gaan met zowel klanten als leveranciers het gesprek aan, op zoek naar wederzijds succes en om tot een tailor-made voorstel te komen. MX biedt een totaalpakket op het gebied van energievoorziening en rigging voor beurzen, evenementen en congressen en heeft veel kennis, kwaliteit en creativiteit in huis. We zijn daarom verheugd te melden dat we de samenwerking met MX in de komende jaren voortzetten.”

Gespecialiseerde speler
Mansveld Expotech opereert in de Live Communicatiemarkt en is een toonaangevend bedrijf in tijdelijke en permanente projecten op het vakgebied van elektrotechniek, licht, beeld en geluid, rigging, safety & security, communicatietechniek, systeemintegratie en duurzaamheid. Vanuit Amsterdam, Utrecht, Eersel, Eindhoven en Maastricht wordt er gewerkt aan innovatieve oplossingen voor nationale en internationale klanten. MX is onderdeel van Mansveld Techniek B.V.

Richard Kluijtmans, directeur Mansveld Expotech: “We zijn erg blij en trots dat MECC Maastricht weer voor ons heeft gekozen. Hieruit spreekt vertrouwen in ons en ons partnership én in de toekomst, zeker in deze moeilijke tijden. We zijn een gespecialiseerde grote speler op de Nederlandse markt met projecten door heel Europa en zo nu en dan daarbuiten. MECC Maastricht is een toonaangevende organisatie die een centrale positie inneemt in de Euregionale markt die wij graag in onze portfolio hebben. We kijken ernaar uit ook de komende jaren onze expertise in te blijven zetten voor MECC Maastricht. Zowel in de vertrouwde locaties als in het splinternieuwe congrescentrum dat volgende maand geopend wordt.” 

Foto verlening samenwerking MECC Maastricht Mansvel Expotech 24.03.2021 2 1600x900

vlnr: 
Sven Wiertz (Operations Director MECC Maastricht), Esther Lemmens (Manager Event Services MECC Maastricht), Ronald Koene (Business Unit Manager Infra Mansveld Expotech), Rob van de Wiel (Managing Director MECC Maastricht), Raymond Stijnen (Projectleider Mansveld Expotech) en Richard Kluijtmans (Directeur Mansveld Expotech). 

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht