MECC Maastricht genomineerd

MECC Maastricht is genomineerd voor de Meeting Awards voor Beste Congreslocatie en Beste Evenementenlocatie van 2015. Op basis van o.a. de ligging, originaliteit, service, bereikbaarheid en catering is MECC Maastricht voorgedragen voor de nominaties. Vanaf 1 september zijn de verkiezingen gestart, via www.bestecongreslocatievanhetjaar.nl en www.besteevenementenlocatievanhetjaar.nl.

Er kan worden gestemd t/m 31 december. Daarna zal een notaris de uitslag bekrachtigen. Bezoek de genoemde sites en stem op MECC Maastricht! De Award uitreiking vindt plaats op maandag 25 januari in Beurs WTC (Postillion) te Rotterdam. 

Stem nu:

www.bestecongreslocatievanhetjaar.nl

www.besteevenementenlocatievanhetjaar.nl

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht