MECC Maastricht genomineerd voor award

MAASTRICHT, 11 december 2015 – MECC Maastricht is genomineerd voor de Meetings Awards in de categorie ‘Beste Congreslocatie van het jaar’. De verkiezingen worden georganiseerd door het vaktijdschrift MEETINGS, het grootste MICE-vakmagazine uit de branche. Samen met 15 andere locaties uit het land is MECC Maastricht in de running voor deze award.

Op basis van onder andere de ligging, kwaliteit, originaliteit, service, bereikbaarheid en catering is MECC Maastricht voorgedragen voor de nominaties. MECC Maastricht accommodeert meerdaagse, (inter)nationale congressen rondom uiteenlopende thema’s. Door de intensieve samenwerking met onder andere Maastricht Health Campus, Academisch Ziekenhuis Maastricht, Universiteit Maastricht en Maastricht Convention Bureau is MECC Maastricht leading in medische congressen.


U kunt stemmen op MECC Maastricht via
www.bestecongreslocatievanhetjaar.nl/stem. De uitslag wordt bekend gemaakt op 25 januari.

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht