Netherlands Hip Hop Dance Championship 2020 in MECC Maastricht

Na een zeer geslaagd event op 16 & 17 februari jl., mogen we HHI-Netherlands komend jaar op zaterdag 11 en zondag 12 april 2020 weer verwelkomen met het Netherlands Hip Hop Dance Championship 2020 in het auditorium van MECC Maastricht. Het evenement is een initiatief van Hip Hop International Netherlands, de Nederlandse tak van het wereldberoemde Amerikaanse Hip Hop International (HHI) dat als belangrijkste doel heeft de internationale Hip Hop-dansscene samen te brengen. Op zondag 12 april zijn in MECC Maastricht bovendien de kwalificaties voor de wereldkampioenschappen in de VS, waar meer dan 50 landen aan meedoen, met een totaal van 4600 dansers.

Bij Hip Hop International Netherlands werken ze er hard aan om de evenementen elk jaar te verbeteren en te laten groeien met juryleden, aanvullende categorieën, premium locaties, bronnen, netwerken, bedrijven en nog veel meer om er zo voor te zorgen dat ze de community de best mogelijke en meest nuttige ervaring bieden. Als organisatie is het hun doelstelling om te leren, te ervaren, met elkaar te groeien en het talent van ons land de mogelijkheid te bieden om te presteren op een wereldplatform.

Ze gaan net zoals onze vorige editie weer extra categorieën aan het Netherlands Hip Hop Dance Championship 2020 toevoegen! Het doel van deze categorieën is het stimuleren en creëren van plezier voor de opkomende hip hop dansers & crews. Zij geloven dat ze de cultuur, geschiedenis en basis van elke dansstijl moeten gebruiken om elke danser te verrijken met de techniek, stijl, muziek en de discipline. Om de sfeer van HHI-Netherlands eens te proeven en ervaring op te doen hoe een HHI wedstrijd is, willen ze ook alle beginnende en bestaande crews én de crews die uit méér dan 9 dansers bestaan, de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan de Crew Competitie van HHI-Netherlands op zaterdag 11 april!

Ook de “Special Crews”, crews die bestaan uit dansers met een beperking, heten ze natuurlijk weer van harte welkom! De Parents krijgen ook weer een kans om te mogen schitteren op het geweldige podium van ons auditorium.

Marion Gall van Hip Hop International Netherlands: ‘Op zondag 12 april zijn de kwalificaties voor afvaardiging naar Amerika, dus dat wordt een super spannende dag met een zeer hoog niveau dans. Het zijn echt de Olympics van de Hip Hop!

Hip Hop International

In 2016 werd de licentie van Hip Hop International Netherlands toegewezen aan de huidige Director Marion Gall, wat de Nederlandse Hip Hop-dansgemeenschap in staat stelt zich te verenigen op een wereldplatform.

Hip Hop International Netherlands heeft het doel om de Nederlandse Hip Hop-dansscene samen te brengen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te respecteren. Deze gouden ervaring stelt de Nederlandse Hip Hop-dansgemeenschap in staat zich te verenigen op een wereldplatform en om hun passie te laten zien door middel van dans; de kans om Nederland te vertegenwoordigen op de officiële wereldkampioenschappen Hip Hop Dance in de VS, georganiseerd door Hip Hop International, de meest gerespecteerde organisatie met een vertegenwoordiging van meer dan 50 landen over de hele wereld.

HHI Foto

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht