Nieuwe landelijke coronamaatregelen: M-Theater voorlopig uitgesteld

De afgelopen maanden is keihard gewerkt om het M-theater te realiseren en volledig coronaproof te maken. Helaas zijn we met de nieuwe landelijke maatregelen genoodzaakt alle voorstellingen, in elk geval tot en met 11 november, te verplaatsen.

Op dit moment onderzoeken we, in overleg met Theater aan het Vrijthof, alle mogelijke oplossingen en gaan we in gesprek met artiesten voor vervangende data. Alle tickethouders worden door middel van een persoonlijke email op de hoogte gesteld. Kan een voorstelling niet worden verplaatst of kunt u zelf niet op de alternatieve datum, dan ontvang u uw geld retour. Tickethouders ontvangen hierover binnen vier weken bericht.

Wij verzoeken u om geen contact met ons hierover op te nemen, maar de verdere berichtgeving af te wachten.

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht