Prins Laurent op opening InterClassics Brussels

BRUSSEL, 21 oktober 2015Prins Laurent is eregast bij de officiële opening van InterClassics Brussels, de oldtimerbeurs die plaatsvindt van 6 t/m 8 november in Brussels Expo. Dat werd aangekondigd tijdens de drukbezochte persconferentie in Autoworld Brussels woensdagochtend. Het prestigieuze en internationaal bekende InterClassics bestaat al 23 jaar in Maastricht en komt nu voor het eerst naar Brussel. Hier worden over 2 weken onder meer 30 bijzondere Bugatti’s geëxposeerd, een unicum in de oldtimerwereld.

 

Prins Laurent eregast
Notoir autoliefhebber Prins Laurent van België zal bij de officiële opening van InterClassics Brussels aanwezig zijn. Erik Panis, directeur InterClassics: ‘Wij zijn zeer vereerd dat de prins deze eerste editie van InterClassics Brussels komt inhuldigen. Niet alleen is een koninklijk bezoek een grote eer, het is ook een erkenning van de constructieve samenwerking tussen Maastricht en Brussel, waarvan de basis nu is gelegd.’

Erevoorzitter van Brussels Expo en ereburgemeester van Brussel Freddy Thielemans over de samenwerking: ‘Vanwege de jarenlange ervaring van het InterClassics team in Maastricht en het enthousiasme en de professionaliteit van de organisatie, heeft Brussels Expo deze beurs met beide handen aangenomen. Met aansprekende thema’s en een prachtige collectie klassiekers, belooft InterClassics Brussels 2015 een groot succes te worden’.

InterClassics Brussels vindt plaats van vrijdag 6 t/m zondag 8 november 2015 in Brussels Expo. De klassieke autohandel beurs trekt traditiegetrouw veel kopers, liefhebbers en dagjesmensen. Entreekaarten zijn online met korting te koop: Online prijs volwassenen € 11,50 t.o.v. dagkassa prijs volwassenen € 14,50. Kinderen t/m 12 jaar gratis. www.interclassics.be

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht